Powered by Jasper Roberts - Blog

Roligt tenta (Onsdag/Valborg)

Idag var det dags...

Tentan i projektledning är skriven imorse och det höll på att gå åt skogen men historian slutade lyckligt!!!
Detta hände:

Jag vaknade vid 06.45 med ryggont, hade legat konstigt i sängen hela natten och kände att jag nog hade sovit lite dåligt samt varit lite nervös under natten.. Efter en halvtimmes snooooozzzzzeee så jag gick upp och drack lite kaffe... Farfar var i tidningen idag igen (han är sååå fin!!) och kaffet smakade gott.. Jag klädde på mig en vit, lång skjorta för att ha sköna kläder under skrivningen (och för att jag ville se vårfin och solbrun ut. Vad kan vara bättre än en fräsch vit skjorta då :)

08.00
vinkade jag hejdå till mamma och körde mot Malmö...

08.20
närmade jag mid staden och kände hur skönt det var att vara på plats i tid. Hade några grejor som jag ville titta lite till på innan tentastarten...

08.43
hade jag suttit i bilkö en LÄNGRE STUND och jag kände hur magen började vrida sig utochin av ilska och tårarna darrade långt bakom ögat. Men jag hade inte gett upp trots att bilen min, och alla andra bilen framför mig med för den delen, stod helt blixtstill för tillfället

08.45
E ringde och frågade var jag höll hus. Jag började känna mig ruggigt stressad av köerna. Hon lovade att hon skulle pratta med C om att jag satt fast i bilkö.

08.47
E smsar att jag har fått en plats längst bak i sal tre. Om jag bara kunde komma fram någon gång..

08.51
Jag ringer mamma och tårarna är betydligt närmre.. SKIT OCKSÅ!! Varför ska köbajsjäklarna vara här just idag?! Jag bad mamma ringa till Malmö kommun för att se om de kunde be bilarna flytta på sig eftersom jag faktiskt hade en tenta att skriva. Mamma klickade fram htita.se och sökte på "idiot" och "malmö" men det kom inte upp något nummer. Då skrattade jag lite och kände hur gasen fick lätta lite och vi började rulla sakta framåt. Phu.

08.59
Jag närmar mig Malmö central och funderar snabbt ut var jag ska parkera

09.06
Jag fullkommligt rusar ut ur bilen och fram till biljettautomaten. Folk stirrar som om jag vore galen. Jag ville bara trycka biljett juuh.. Springer snabbt med minnetonkasen på fötterna till bilen och slänger in lappen. Sedan rusar jag mot skolan samt inser på vägen att jag har glömt tentagodiset jag fick av mamma, mobilen i bilen och blocket till mötet efter. Skit i det tänkte jag..

09.11
Hejar snabbt på C och försöker ta tre djupa andetag innan jag smiter in i sal 3 och hittar min plats

11.52
Med världens leende på läpparna går jag ut ur salen och känner mig TOKNÖJD med tentan! Den var sååå jäkla kul o skriva, jag skrev och skrev och ritade pilar och räknade.. Det kändes jääkligt bra..Där satt den!! Nu vill jag fiira!!


Efter en snabb sväng med E till systemet har jag nu kört hem från Malmö och ligger i soffan med datorn i knäet. Duvjävlarna är tillbaka på balkongen men det sktier jag i för imorgon går flyttlasset mot Stockholm! Jag har hunnit plocka ihop vårt trägolv som tidigare fanns i badrummet och snart ska jag köra till flygplatsen och hämta R. Ikväll blir det thai och rött vin till musiken av hur hela lägenheten packas ner i bruna lådor... Imorgon smäller det!!


//J