Powered by Jasper Roberts - Blog

uppdateringar

Hallå.
Den här helgen har det varit lite svårt att uppdatera er! Sorry. I lördags tog vi tåget till Malmö och gick och mös på stan i solen. R köpte en ashet skjorta och vi drack kaffe på Nesta och kollade in folk.Lovely att sitta i solen och bara njuta.

Sen mötte vi upp systern och hennes kompisar för lite ljuvlig lunch på "Bullen" - köttbullar och potatispuré så jääääääkla gott!!!! Och en mittpådagen öl till det. Ljuvligt.

En promenad i solen, en glass på en bänk och sen dusch och ombyta inför kvällens fest.

Vi var på den vackraste gården mitt i ingenstanns och firade de fyra jubilarerna. A var sockersöt i sin klänning, tyvärr hamnade jag på en ruggigt dålig placering och hade en relativt tråkig middag -förutom talarna som var jätteroliga denna afton. Och toastmastrarna höll igång oss (min syster var en av dem -asläcker i en svart klänning). Stackars R var lite sjuk och jag var också lite  hängig så vi beställde taxi hem till halv ett. Nattinatt i tid helt enkelt.

Idag gick  vi upp i tid och tog 09tåget mot Stockholm. Vi är rätt hängiga båda två så vi sov mest  på vägen upp. Och delade en lasagne. Jag tycker x2000 är lite mysigt.

OCH mina damer och herrer -idag har vi varit på vår första salsalektion på salsakursen! Vi har lärt oss grundstegen och det gick jäkligt bra faktiskt så vi fick redan idag lära oss första snurren -salsa kommer nog vara jättekul att kunna dansa!! Dock blev vi jäkligt bersvikna för vi hade ju anmält oss dit (eller rätt av sagt så hade till och med R gett mig detta i present) för att vi skulle göra något kul TILLSAMMANS, lära oss något nytt TILLSAMMANS, skratta över hur kassa vi är TILLSAMMANS -ja ni fattar?! Men läraren tyckte vi skulle skifta runt (med det sagt så var där tre tjejer för mycket så man fick dessutom stå själv ibland) så jag och R fick knappt dansa överhuvudtaget idag. Jag blev lack -jag och R gick inte dit för att gå kursen med andra! Vafan.

Nu sitter vi och softar, R jobbar lite och jag kollar på Gossip Girl. I love! SNART börjar det släppas nya avsnitt i USA! Nice.

Nu blir det slappekväll..

Ciao

Lite bilder:

ESLÖV!

Heeej!
Nu sitter jag i Eslöv och skriver -tjohoo.

Igår flög vi ner till sturup där A stod och väntade på oss (snälla A som hämtar oss på flygplatsen -det är lyx!!!) Vi körde till Eslöv och hämtade upp systern och sen hem till mamma och pappa för en kvälls supé och snicksnakck. SUPERMYS!

Jag hittade min jeansjacka i källaren (tror den kommer passa til min nya coola stil. Har jag sagt att jag ska bli cool istället för söt? A får sköta det söta, det är inte lönt att tävla med henne. så jag ska istället vara ´den coola´).

Idag lekte jag reklam. Ja jag förstår att det låter konstigt, men anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag inte ville försäga mig att jag är i Eslöv. Imorse smsade jag nämligen söta L (som flyttar hemifrån för första gången imorgon och är nervös - FULLT förståeligt!! Dessutom flyttar hon till en stad där hon inte känner någon och börjar på en skola där hon inte känner någon. -modigt!).

Iaf. Jag smsade henne "att jag hade skickat henne en lycket till kram på posten och jag undrade om den hade kommit fram". Jag såg framför mig hur hon kollade posten, frågade sin mamma om hon sett något.suckade och smsade tillbaka "nej det har det inte, skickade du det idag? för då kommer det nog inte förrän på måndag".

Sen körde jag hem till henne, ringde henne och frågade om "hon var säker" och hon sa jaa... Så jag bad henne titta på balkongen och när hon gick ut där stod jag nedanför med min KRAAAAM! Hihiihi. precis som på den där reklamen där de brevväxlar fram och tillbaka och sen åker han helt plötsligt dit och lämnar sitt brev själv -och stora röda rosor. Jag och L brevväxlar nämligen och nu kom jag för att leverera min kram och brevet i levandes person! hihi. Det var kul!

Nu ska jag borsta tänderna och gå i solen mot stationen. Vi ska till Malmö och fixa lite inför kvällens 100års fest (25*4). Ikväll ska jag äntligen få använda min fina Karen Miller silverklänning! Tjohoo


Ciao

J


Psst. luften är så frisk och härlig här i skåne!

Ups!

Sten Stensson

Ups! Nya skor.

Ups. Nytt skärp. Tunt och fint.

Ups ny hårfärg.


J