Powered by Jasper Roberts - Blog

lars är en cool tönt, annas klänning fantastisk och kevin.. ful men FANTASTISK!

Hej på er!
Kollar idol. Kevin är jätteful men sjunger jättejättejättebra! WOW!! FANTASTISK! WOW.
WOW!
Lilla Johan var bra ikväll, han sjöng lixom. Good.
Lars ironi var fantastisk! Jag gillar den!
Anna är bra, men räcker det? Rösten är klart bäst iaf.
Alice borde vinna.

Cava är gott. Nu får vi veta vem  som åker.

J

Tjaaaa

Nu är jag hemma. Jag har kommit på att jag ska skicka ner den läckra klänningen till skåne och önska mig den i julklapp!!!

Vi har tvättkväll, såå mysigt! Snart ska vi göra pannkakor och dricka skumpa för vi gör sånt mysigt på hemmakvällar!!!! Det är inte konstigt att man ibland hellre stannar hemma än är ute och svirar!

Imorgon ska jag träffa min söta syster!! UNDERBART! Hon landar ikväll men ska på tjejkväll med söta A på jobbet. Men imorgon blir det fika och shopping och mys! LOVELY!

Hörs
J

Helloo!

Hej
Nu sitter jag här igen på min lilla stol på jobbet. Igår var första heldagen som jag kunde sitta heeela tiden, behövde inte stå en enda period, tjoho!

Igår gick jag förbi en stor svart bil där hela E.M.D stod med öppna dörrar och skrek och skrattade... Jag kom på mig själva att ge dem, främst den blonde, en fet "vad pattepatetiska ni är när ni står där och gör er till"-blick. Haha, det var nog jag som såg löjlig ut med min blick kom jag på sen.. Sprang även förbi Mi Rydell som var på väg till Bondpremiären (minglare) och Måns och Marie var även dem på Bondpremiären igår, flitiga minglare måste jag säga...

Måste vara kul att gå på sånt hela tiden, jag älskar ju cocktail och mingelparty.. Grr, men jag får vara nöjd med att jag har varit på ett denna veckan!!

Ikväll blir det nog tvättkväll/ sjukstuga hemma hos oss, R mår inte så bra och tvätta behöver vi verkligen göra!! Kanske bjuder hem Rs syster o kusin som är i Stockholm denna helgen? Om E kommer upp så tidigt.. Hon ska åka buss hela vägen från Oslo idag, stackaren..

J