Powered by Jasper Roberts - Blog

FÖRLÅT!

Jag hinner fasiken inte skriva till er, så jääkla mycket att göra. Vi har jobbat aktivt med G&G från 08:00 imorse, phu!

Nu måste jag fortsätta, sorry!

MEN DET KOMMER BLI EN FANTASTISK FEST!
//FrökenKajson

Ett hav av folkkaos på Bromma...

Jahapp. Då sitter man på Bromma i ett kaos av förseningar på Bromma. Än så länge är inte mitt plan som ska avgå 20:00 försenat så jag håller tummarna för att det blir det första för dagen som avgår härifrån i tid, vad tror ni? Är det lite väl optimistiskt? De har öppnat en helt ny bar här på Bromma, den är liiiite för liten i detta folkhav kan jag väl säga men jag hade turen att få tag i ett bord, phu. Nu börjar semestern!!!

Jag får väl erkänna att jag är lite trött efter lite häng här i baren... Eller kanske är det efter två jäkligt hårda arbetsdagar? Hrmm. Det ska bli jätteskönt att landa på skånsk mark och få åka hem till huset igen!! Imorgon blir det dock INGEN vila för jag och E ska mötas redan klockan åtta på morgonen för att dra igång dagen, hjälp vad det kommer bli hårt imorgon! Som tur de e vi tokladdade på att vara effektivare än någonsin, tror ni det går?

Nej nu måste jag nog försöka kolla om mitt flyg kommer lyfta om en halv timme och om jag isf ska boarda om nio minuter. HÅLL TUMMARNA!

Trevlig kväll!
//FrökenKajson

Hepp, hepp!


Hepp, hepp!

Gissa vem som ska se Sverige-Danmark live den 6 juni och vara med i Sveriges häftigaste nationaldagsfirande?! C´est moi!!! Jag har lyckats genom VÄRLDENS BÄSTA M på jobbet köpa ett litet gäng biljetter för marknadsvärde och det känns JÄKLIGT BRA SKA NI VETA!!! Gissa vem som är hjälten hemma i vår lägenhet nu då? Det bästa är att jag får tillfälle att förgylla min sambos vardag men jag kan dessutom glädja fyra andra människor som kommer bli tokglada för att de får följa med, UNDERBART!


Nu ska jag jobba med en massa statistik och lyssna på Ledin.


CIAO!
//FrökenKajson (som 1. Ätit en Nogger i eftermiddag, 2. Blivit mobbad av söta Å för min skånska dialekt (igen!) och 3. Fick lite vardagsmotion på lunchen när jag och M tog cyklarna iväg på lunchen! SOMMAREN ÄR LJUVLIG!!!)