Powered by Jasper Roberts - Blog

Nyårsdukning!

Nyårsafton!!!
Nu börjar det närma sig sakta men säkert... Jag och  systern är OTROLIGT nöjda med vår vackra 20-tals dukning!! Jag har även tränat lite på 20-tals vågorna som jag snart  ska sätta mig och göra på riktigt...


Fint va?? Pärlor, fjädrar och svart och vitt! Love it!! Ojojoj, nu gick precis röret under diskbänken sönder här och det är vatten på heeela golvet och luktar äggfis så jag måste gå och hjälpa till!! Gott nytt år!!

//FrökenKajson
Början på vågorna...

Titta, hon lagar mat!

Heeeej,
Nu har vi gjort klart allt inför kvällen här, ska visa vår FANTASTISKA dukning senare men nu ska jag visa er något JÄKLIGT gott av allt jag lagat sen jag kom hem hit, Cordon Bleu! Hur kan man inte tycka om kött med mer kött och ost? :) Mums mums mums... Man tar bara en lövbiff som man smetar på dijon senap (om man tycker om det, jag skippade det) och saltar lite en lägger man i skinka och st och stänger igen det till ett litet knyte. (vik över ena kanten till den andra och nyp ihop sidorna). Sen doppar du varje bit i mjöl, sen vispat ägg och sist med ströbröd och stek den på svag värme! MUMS Säger jag bara!


Nu kollar vi på Victoria Secret Show och vet ni vad det bästa med det hela är? Att jag kan kolla in vad jag ska köpa när jag åker till USA i mars! Tjohooo!!

Nu ska jag ta en dusch och fundera på hur jag ska ha håret ikväll!

//FrökenKajson

Myskväll med familjen L!

Hej hopp,
Nu har vi middag och snicksnackmyskväll med familje L! Jättekul! Och nu har vi bokat att vi ska båda HELA familjerna ses i Täby 29 januari!! Skitkul! Snart ska jag och systern börja försöka få ihop alla borden för 25 personer!!! Men det ska nog gå bra, jag fick låna ett bord av snälla kompisen Es pappa!!!

Imorgon är det Nyårsafton, har ni funderat på nyårslöften? Jag försöker få så många som möjligt att ha som nyårslöfte att de ska bli blodgivare! Tjejer, ni behöver bara ge blod 3 gånger om året!! Det är ingenting men NI KAN RÄDDA LIV! (killar får lov att ge 4 gånger om året om de vill).

Jag tycker det är ett jättebra nyårslöfte...

Nu måste jag återgå till gästerna här. Vi hörs imorgon!
//FrökenKajson