Powered by Jasper Roberts - Blog

Indianflickan

Om man ska gå på bio så ska man ha bekvämma kläder! Så vi kör indianstilen idag med mitt nya fina halsband som jag fick av Rs snälla mamma!

//FrökenKajson

Första semestern har gått...

Hej, hej
Nu har första semesterveckan gått och helgen är här... Denna veckan har gått på tok för snabbt!!!! Idag har det varit sol-moln-sol-moln-regn-sol-regn väder så vi har mest gjort utflykter hela dagen.. Vi  började med att kolla in lite golfbutiker och sen hamnade vi på ett mysigt sol o bad ställe där vi läste våra böcker en timme...

Efter det körde vi och slängde i oss lite bakismat på McD... R äter ju aldrig pommes där längre (åh typiskt, jag som älskar just deras pommes. Burger King och Max pommes kan jag skita i för de e inte god men McD:s är goodast) och jag har inte själkänslan att sitta mittemot honom och äta pommes när han äter morötter så det blev deras goda äppelbitar till min McFeast, mums!! Efter denna lyiga lunch gick vi till Dormy där R blev en lycklig ägare till en grrrym driver på ett sjukt bra erbjudande! Nu är han så glad att jag är rädd att kan ska tvinga mig att drivern ska sova med oss i sängen inatt..
åh vad glad han äärrrr
Själv blev jag jättekär i en bag!!! Åh vad jag vill ha den, hade passat mig perfekt och de skänker en del till rosa bandet vilket jag såklart uppmuntrar!! Kolla in den:
Åhhh, vackra bag

Sen sprang vi förbi Stadium där jag köpte en jättefin rosa handske och nya golfbollar OCH ny bikiniiiii
O´neills sommarbikini

Nu ska städa upp här för vi får lite gäster om ett par timmar som kommer och käka lite middag med oss innan vi ska gå på premiären av "Sommaren med Göran", det regnar här i Stockholm och kommer regna till och från hela kvällen så vi bestämde oss för att skita i DN-galan..

Hörs kanske senare, trevlig fredagskväll!!

Over and out
//FrökenKajson

LEDIN bilder igen!!

Heej,
Åh vilken bra konsert det var igår, de dundrade på med tusen gånger med energi än i Helsingborg! Jäklar vilket drag, publiken var bättre också men fortfarande lite för lata så jag fick hålla igång som fan! Men det var superduper kul och bra på alla sätt, tjohooo vad glad jag är att vi fick gå! Tack Ove för biljetterna!!! (det är alltid kul och speciellt när man får gå in där det står "PRESS och VIP endast" tycker jag!!! Kalla mig en mes men sånt tycker jag kittlar i magen, hihi. Precis bakom oss kom Ledins son och gled in).

Här är lite bilder:
Mys i baren innan
Bra stämning när af Ugglas gick av scenen..
Scenen var för övrigt uppbyggd och var dubbelt så stor som Allsångscenen som stod bredvid och såg liten ut, haha

Grabbarna släpper loss

Efter konserten åkte vi till Södra Bar (Mosebacke, 7e våningen) och mötte upp Rs kompisar över en flaska rosé med fantastisk utsikt!!
Svårt att ta bild på den häftiga utsikten men man såg hela staden


Nu ska vi åka till en helt ny strand och läsa lite bok innan det börjar regna och sen ska vi till Dormy och köpa en driver till R!!! E vi golfokiga nu eller?!!!

Ikväll blir det nog DN-galan med förhoppning om sol i ansiktet och öl i handen, håll tummarna!!

//FrökenKajson