Powered by Jasper Roberts - Blog

Julkortsfix...

Orkar inte mer... men jag måste... imorgon tar jag tag i en projektplan som gör att jag fixar december... Jag vill ju inte må som jag gjort idag under en av mina favoritmånader!! Så jag måste se till att vara rädd om mig!

Hello,
idag hade jag mjuka, stickade vita strumpor i mina Acnestövlar till mina söndags-frökenkajson-outfit (jo man kan ha den på en måndag också faktiskt!!!) vilket var rätt mysigt faktiskt... Det blev en sen kväll från jobbet så först tjugo över åtta kom jag ut och motionerade och vid nio kunde jag hoppa in i duschen... Hela kvällen förskjuts lixom...

Efter duschen tog jag tag i mina julkort och har nästa adresserat alla nu... bara 7 kvar att fixa i veckan och sen blir det till att inhandla julfrimärke och lägga i allihop i julpåsen för att skicka ut i landet!! 19 julkort ska åka till några nära och kära... Här kommer några bilder på några av dem:
Imorgon är 1:a december och jag har inte ens någon julkalender hemma :( första året i typ hela mitt liv som jag inte hunnit inhandla chokladjulkalender så jag kan ta första biten 1 december på morgonen... Tur att jag kan fixa det under dagen så vi kan öppna våra första luckor imorgonvkäll istället...

Men vi kan tända det första ljuset i vår kalenderljusstake och jag har en chokladkalender på jobbet jag kan öppna till morgonkaffet som jag fått av världens bästa Å på jobbet (tack!)...

Vi hörs imorgon hörreni, jag behöver sova!
//FrökenKajson

Ny vecka - nu börjar en av favoritmånaderna!

Hej och godmorgon!
Nu är det ny vecka och idag är sista dagen på november... sen börjar en av mina favoritmånader, nämligen December med julen heeeela månaden! Nu måste jag ta vara på varje kväll och morgon hela denna månaden genom att ta mig tid att tända mina kalender ljus och mysa... Idag måste två chokladkalendrar inhandlas till vårt hem också för det har vi inga ännu och 1:a December är ju redan imorgon!!

Glömde berätta att vi flög hem tillsammans med dansaren Da Silva igår. Det verkar vara en sprallig prick det där måste jag säga, han dansade sig igenom incheckningskön. På samma plan fanns även R:s kollega N och hans fru vilket var kul för det var så länge sedan jag träffade dem så vi fick en liten pratstund också.


Nu måste jag hoppa i kläderna och dra till jobbet.
//FrökenKajson

1:a advent från Stockholm...

Hej,
Nu är vi hemma i Stockholm igen och vårt första adventljus lyser vackert. Vårt plan var cirak 15minuter försenat så vi hann bara hem till andra halvlek av fotbollen fast jag har mest jobbat ikväll pga av fruktansvärt tråkiga händelser för några av våra säljare. Mina tankar är med er!

Jag har packat upp mina väskor (ska visa mina vackra julkort senare i veckan) och ska snart äta lite fil för jag mår iiintte bra. Har sånt fruktansvärt magknip och maghugg och har haft det sen i eftermiddags, usch! Parallellt med en riktigt retlig hosta... Jag håller tummarna och ber en tyst bön för att jag inte ska bli sjuk igen!!!

Bion var bra. Jag fick sitta en hel del under min jacka och gömma mig under de läskiga scenerna men det är ju lixom en film man måste se. Man bara måste. På onsdagkväll är det dags för trean, hur ska detta gå? Så här ser veckan ut:
Måndag: Jobb, det är ju stora mötesdagen. Träning på kvällen och lite fix här hemma
Tisdag: Jobb och sen ska jag och R åka skridskor för idag flög jag upp mina isprinsessliknande skridskor! Mystisdag
Onsdag: Jobb som övergår till TV-inspelning av Cirkus Möller och därefter bio (21:00) med R samt middag på stan
Torsdag: Jobb och sen balett
Fredag: Jobb (blir nog en intensiv men jäkligt rolig dag...) och sen ev. en inflyttningsfest
Lördag: Julklappsshopping på stan!
Söndag: Dags att inhandla julgranen...

Nu måste jag fixa här hemma, så länge bjuder jag på en julskyltning från Lund:


Just det ja, presenterade det här för mamma och pappa idag som inte hade sett deras kampanj innan. Hihi.

//FrökenKajson