Powered by Jasper Roberts - Blog

Valborgskväll...

Japp! Jag var duktig och kom hem i tid!!! Och när jag kom hem stod R och dammsög och jag såg att han minsann hade Ajaxen framme -han vårstädade direkt efter sin löprunda!! Hur lyxigt är inte det?! Och jag blev inspirerad så jag började diska och plocka och sen slängde vi in en maskin tvätt och nu står R och städar hela toaletten med dusch och spegel och allt!!

Som om detta inte är nog så kom världens underbaraste hem med en liten present efter sin vecka i Borlänge (han fick lite sponsring av ett visst företag men jag är superglad ändå!!! Tack!!)


Nu ska jag äta lite vindruvor och bläddra i en tidning tio minuter innan det är dags att byta om (vad tusan har man på sig när det regnar ute?!) och sen åker vi hem till Rs vänner för att käka lite soppa innan vi tittar på elden!

Glad Valborg!
//FrökenKajson

En galen dag!!

Blev hämtad vid 07:45 av H imorse och fick skjuts till jobbet. Lyxigt!!! Väl här betade jag av mailen (25st!) innan vi satte oss i möte och fixade med förberedelser inför dagens utmaningar... Och klockan 10:00 kickade vi igång. Det var en helt galen dag men nu börjar den snart äntligen närma sig sitt slut!!! Idag tänker jag tusan gå vid fem! Jag har ingen ork att jobba längre än så och det är faktiskt Valborg!!!

Ikväll får vi se vad som händer, jag skulle egentligen behöva gå hem och däcka på sängen men jag vill ju se en eld och ta en öl så vi kanske drar oss mot Sjöstaden och möter upp några av Rs vänner... Vi får se..

Hoppas ni får en bra Valborg!!!
//FrökenKajson

13 timmar senare...

Jahapp,
Då är man lite slö så här efter 13 timmars jobb... Sitter kvar på jobbet men känner att NU SKITER JAG I DET!! Nu går jag hem och tränar istället! Får jobba i helgen om det krisar men efter 13 timmar är man fan inte effektiv eller glad längre! Så nu räcker det! Jobbdatorn får inte ens följa med hem!

Dagen har ändå gått okej måste jag säga... Några störiga samtal och bokningarna var fruktansvärda och tog tre gånger så mycket tid som jag beräknat så därav den sena kvällen. Fick avboka tjejkvällen på Caféet med. Så kan det gå! Jag ska ta mig igenom dessa "helvetesveckor" som jag kallar denna och nästa vecka. Det är jobb för tre pers jag gör. Men det SKA gå!

Nu är bara frågan. Ska jag springa eller ska jag gymma?

//FrökenKajson