Powered by Jasper Roberts - Blog

Bortskämd egenföretagare!

Godkväll, godkväll!

Nu har jag snart betat av hela min lista med företaget för kvällen! S som gör min grafiska profil skickade förslag på en massa olika loggor och underbara L skickade bilder som jag ska få låna till hemsidan innan jag har några egna (ni hittar hennes hemsida och blogg här. VÄRLDENS BÄSTA FOTOGRAF!)

Så nu rullar det som tusan här!! Dessutom var det snälla mamma och pappa som skickat blommorna till mig, en ljuvlig vit bukett stor som ett hus och R kom hem med ett fång med blommor som kommer täcka hela lägenheten, typ! Jag är så jäklar bortskämt av alla fantastiska människor jag har omkring mig!Nu ska vi fira och skåla i alkoholfri flädercider! Fast i champagneglas! Lyxigt!

Nu stänger jag ner!

//FrökenKajson

Admin, admin, admin...

Hej hopp!

Nu är jag hemma och har läst igenom mina brev, fixat med lite admin och strukturerat upp kvällen lite... Jag hade fått mina CSNpapper och allt hade blivit godkänt vilket känns bra för då kan jag få in lite, lite pengar på kontot varje månad även om det bara är lån och sen låg där ett underbart brev av bästaste N!

Hon inleder med "Lovely Johanna" i sin vackra handstil och sen fortsätter brevet så otroligt fint och peppande inför min utmanande höst. Tack älskligen!! Som om det inte var nog låg där en jättefin ring i med en rosett i silver:

Armbandet med texten på bilden har jag också fått av N, där står "JAG VILL   JAG KAN    JAG SKA" och jag bär det varje dag för att påminna mig om att jag faktsikt VILL starta eget, jag KAN starta eget och jag SKA starta eget! Min fina N! Det var lite kul att hon hade skickat brevet till mig i lördags, helt ovetandes om att jag hade skickat glädje per meter till henne på posten som landade igår!

Dessutom svängde syrran förbi innan och lämnade en "grattis till att du kom in på BRAK" present, ett jätttesnyggt skal till min iPhone som åkte på direkt! Tusen tack älskade syster, du skämmer bort mig!

Och som om det inte var nog svängde en kollega förbi idag och gav mig ett nytt, jättebra handsfree till iPhonen (han jobbar på produktavdelningen) där man kan byta låtar i Spotify med en liten knapp vid microfonen - perfekt när man är ute och springer OCH jag fick preciiiis ett telefonsamtal från en blomsteraffär att någon har skickat blommor till mig som kommer levereras under kvällen!

HAR JAG VÄRLDENS BÄSTA STÖD OMKRING MIG ELLER VAD?!

Nu måste jag fortsätta jobba med mitt företag!

Tjingeling!
//Fröken Kajson

BRÖLLOPSAKADEMIEN


Godeftermiddag!

 

Nu är jag glad, så glad, så glad! För jag har nämligen kommit in på Bröllopsakademiens utbildning! Jag fick mailet idag!!! Så i höst ska jag påbörja min riktiga certifiering för att bli auktoriserad bröllopskoordinator! Fantastiskt!

 

Just nu är de flesta av mina kollegor ute i solen och spelar golf men jag är glad ändå att jag sitter här!! Jag har fått massor gjort idag och ikväll kan jag förbereda mig inför morgondagens kundmöte, jag kan spåna idéer för en ny kund och deras event samt jobba lite med min hemsida! Och det behövs! Men jag ska ändå försöka få en promenad i friska luften mellan jobbet och mitt eget jobb tänkte jag! Jag cyklar ju iofs hem men en liten, liten promenix till vore inte dumt.

 

Det är många tankar som snurrar i mitt huvud nu kan jag säga! Uppsägning, starta eget, första kunderna och dess event, BRAK-utbildning, Kreativt Entreprenörskap utbildningen och rådgivning med Nyföretagarcentrum! Hösten kommer bara springa iväg!

 

Nu ska jag käka lite keso eller en yoghurt tror jag!

 

//FrökenKajson