Powered by Jasper Roberts - Blog

Shopping, shopping, shopping...
Veckans Schema:
Måndag:
Fashionweekdags! Jobbar på Fashionweek By Berns (samt försöker hinna göra löner till våra fina säljare, springa på två möten på kontoret och ett viktigt externt möte som jag måste förbereda mig för)
Tisdag: Jobbar från Fashionweek By Berns hela dagen och E kommer och bor hos oss på kvällen!
Onsdag: Återigen jobb från Berns och sen flyger vi till Malmö och bor hos systern och A. SEMSTER!
Torsdag: Tar oss till Kastrup och flyger vidare till Innsbruck för att sedan spendera dagen i backarna runt Mutters
Fredag: SKIDDAG OCH MYSKVÄLL
Lördag: Ännu en skiddag i backarna och på kvällen... Rodel någon?
Söndag: Skidor, skidor, skidor...

//FrökenKajson

Långpromenader i vinterlandskapet...

Hej hopp och godkväll!
Nu har hela familjen flugit hem, sorgligt men sant! Men jag träffar ju systern och A på onsdag och mamma och pappa på torsdag när vi åker till alperna! Tjohoo! Idag har vi gått på stan en sväng igen (någon liten klänning från mamma-avdelningen på Topshop slank ner i min shoppingpåse -ups! Den är SKITSNYGG!! Visar den också sen!) och sen tog jag och mamma en promenad från NK till Vapiano Gamla stan där vi mötte upp resten och käkade en god lunch! Vi hängde kvar lite och drack kaffe och smakade på Tiramisun innan vi bestämde oss för att promenera hela vägen hem till Vasastan från Gamla stan. Mycket bra - nu har jag ju fått en timmes vardagsmotion idag med!

Nu har jag precis även kört mitt situpsprogram och ska belöna mig med en lång dusch med skrubb, fotbehandling och avslutningsvis ansiktsmask!!! Har städat och dammat hela lägenheten också så ikväll ska vi bara mysa i soffan med levande ljus och täcke!! Härligt! Jag tänkte nog spana in något litet The City avsnitt också!

Hörs sen!
//FrökenKajson

Söndagsfrukost...

Heeeeej!
Nu har vi ätit en sån där brakfrukost här hemma igen! Mums! Nu ska vi snart ut på stan en liten sväng och förhoppningsvis hamnar vi någonstans där man kan få varm choklad med vispgrädde i kylan!! Just nu längtar vi mest till torsdag när vi ska kasta oss ut och åka skidor i backarna i Mutters! Vinterstudion är såklart igång här hemma och man längtar lite extra tills det är vår tur!

Ikväll ska jag ut och gå en runda och fundera på hur jag ska lägga upp nästa veckas alla utmaningar (träningen är ju rätt uppsäkrad av fyra dagars skidåkning!! Kondition och benstyrka!) och jag vet att vi ska kolla in Arsenal på TV vid fem! Familjens flyg lyfter dock från Bromma vid 18-tiden..

Hoppas er söndag blir superbra!
//FrökenKajson