Powered by Jasper Roberts - Blog

Julbakskväll...


Julbakskväll med mamma.

Hejsan hoppsan,
nu sitter jag i soffan i min gamla, mjuka badrock som får mig att likna dumbo och myser. Här är tända ljus och brasan i högsta hugg. Okej det är inte en riktig brasa -men ändå! Ikväll så har vi bakat mormors julskorpor (världens godaste deg så återigen så åt jag tills jag fick magknip, och sen var jag bara tvungen att äta några när de var klara också!) och nu precis lärde jag även mamma göra julpralinerna. Idag testade vi att rullar dem i kako i slutet så blev de riktigt pralinlikna. Superfina!


Efter förmiddagsjobb och konferens med Emelie framför Ystads hav hoppade vi in i bilen och körde mot Lund. Där hoppade Emelie av till stationen och jag körde och hämtade farfar som fanns i Lund och sen körde vi hem mot Eslöv och fick oss en mysig pratstund. Väl hemma hos farfar kom mamma och sen stack vi och handlade lite.

Nu har vi tittat på The Good Wife och ätit lite tomtegröt som vi också gjort själva ikväll (vi känner oss så duktiga sååå). Vi TRODDE vi skulle titta Desperate Houswifes och Cougar Town men NOPE. Det var tydligen slut för säsongen. TYPISKT!!!

Jaja, nu ska vi somna framför en film. Hörs imorgon!

//Fröken Kajson

Ett rosa biljardbord!!!! Detta vill jag ha...

img_1579 (MMS)

Ett rosa biljardbord!!!! Detta vill jag ha i mitt framtida hus!!! Vita vackert snidade ben och rosa duk på. Så jäkla snyggt!! Och den vita kulan är ljusrosa!!! Ge mig! //Fröken Kajson

Här på Ystad Saltsjöbad hänger Gynnings fä...

img_1575 (MMS)

Här på Ystad Saltsjöbad hänger Gynnings färgglada tavlor på väggarna. Stort, burdust och härligt! Nu ska vi jaga rätt på lunch och sen är det dags att köra hemåt igen! //Fröken Kajson