Powered by Jasper Roberts - Blog

HÅLL UT!


HÅLL UT!

Ibland är det lite tuffare. Bara att mata sig igenom det, göra det bästa av situationen, vara tacksam för de bitarna i livet som faktiskt är på plats och HÅLLA UT så kommer nog de andra bitarna också landa rätt snart...

Därför lyssnar jag extra mycket på denna låten just nu...


Livet vänder i April! Kom och håll om mig. HÅLL UT!

//Fröken Kajson, jag håller ut!

Powerwalk och lunchtime


Powerwalk och lunchtime

Okej. Förmiddagen har spenderats framför datorn hysteriskt googlande efter jobb och uppdrag för våren och sommaren och sen kände jag att jag behövde ett break så jag hoppade i träningskläderna och gick ut och gick i 45 minuter... Jag pratade telefon med Emelie och sen med mamma och försökte få lite hjälp i mina snurrande tankar angående våren, företaget, pengar och sparande. Vad ska man prioritera och vart är man på väg?

Väl hemma igen hällde jag i mig lite äppelcidervinäger med vatten innan jag värmde lite rester från Rickards pasta som han bjöd mig på igår, en ljuvligt kärleksfull lunch!

Och nu måste jag sätta på en kopp kaffe och börja jobba igen! Har inte druckit något kaffe idag för förmiddagen bara flöööög iväg!//Fröken Kajson

Några Oscarsklänningar


Några Oscarsklänningar

Jag såg ju ingenting inatt men idag klockan 22 sänder Kanal5 ett sammandrag från Oscarsgalan och tv4morgon har visat en del nu på morgonen... Min favoritklänning var nog helt klart Hillery Swan!!

Vilken var er favorit?

//Fröken Kajson