Powered by Jasper Roberts - Blog

Packar inför USA!Packar inför USA!

Och det går... sådär! Men nu skiter jag i det, jag har ju passet, ESTAnumret och en hög med kläder. Då klarar jag mig! (Och syrrans garderob får man säkert låna av om det krisar)

Träningen gick kanonbra, har asont i mina ben nu dock... Men fan vad gött det var!! Fick en kram av pappa med på vägen hem. Nu ska jag ta en dusch och nanna!

//Fröken Kajson

Fullt och kö. Så här är de alltid på vårt ...

img_0115 (MMS)

Fullt och kö. Så här är de alltid på vårt gym!! Inte ens om man går och tränar klockan kvart i nio på kvällen så kommer man till! Sjukt! //Fröken Kajson

Merci från my babeMerci från my babeNär hjärtat kom hem hade han med sig merci för att säga hur mycket han tycker om mig.... Naaw tänker ni, jag började APSKRATTA! Hahaha, jag sa "snälla säg att du inte gått och köpt denna och lagt pengar på den".

För det visste jag ju att han aldrig skulle göra, då hade han köpt en Marabou Apelsinkrokant till mig istället! Nee, sa han den låg på mitt skrivbord, något jag vunnit. Haha, jag visste det!! Men sen sjöng merci-låten och skrattade en stund och det blev en fantastisk gåva!

Nu ska vi gå iväg och träna och sen ska vi packa, blir väl en sen kväll känns det som!

Packa, packa, packa.

Men först -TRÄNA!

//Fröken Kajson