Powered by Jasper Roberts - Blog

Honeymoonkyssar

Går igenom alla  bilder från vår honeymoon och längtar tillbaka. Såå tråkigt att ligga hemma och hosta.
 
När man är på honeymoon får man pussas hur mycket man vill!
 
Unga Fru Kajson

Sjukling

Neeeeeeej, jag har blivit sjuk. Toksjuk, så sjuk så jag sjukskrev mig från företaget idag och ligger med täcket i soffan och dricker te, C-vitamin, äter halstabletter och halvsover framför Vänner. Snart övergår jag nog till Trolltider, något jag alltid tittat på när jag är sjuk sen jag var liten. Har ni sett den julkalendern?
 
 
Utanför fönstert spöregnar det och jag fick avboka dagens pass på SATS. Bittert. Imorgonbitti ringer dessutom klockan 05:20 för att vi ska köra ner till Småland och medverka i första upplagan av deras släktgolf. Vi får väl se hur det blir med det där för mig men golfbagen har flugits upp till Stockholm bara för detta event så om jag mår likadant idag eller sämre så blir jag VANSINNIG!
 
Unga Fru Kajson

En sväng på stan

Åh ikväll smet jag ner på stan med mamma och kikade in i några affärer.. Jag hittade ett par byxor på COS som nog måste flytta in i min garderob i höst men än så länge passar jag på att vara barbent ett tag till!
 
 
Mamma sprang över värsta drömväskan på NK precis innan vi skulle sticka hemåt och den var så magisk så hon vr bara tvungen att köpa den! Älskar att vara med när såna magiska köps körs.
 
Nu har jag däremot bäddat ner mig under täcket i soffan med en kopp te och känner hur den där jädrans förkylningen som Rickard kom hem med i söndagsnatt och smittade mig med på studs bara förvärras för varje minut. Näsan var täppt imorse och halsen lite kliande men efter en dag av hostande så har halsen övergått till ruskigt ont och hostande blivit rossligare. Skit också!
 
Unga Fru Kajson