Powered by Jasper Roberts - Blog

Vårkänsla

Idag var den en smakbit av våren här i Stockholm. Jag säger inte att våren är här än för vi ska alla inse att det fortfarande är februari och det betyder att snön smyger bakom hörnet i en månad till.

Men jag tycker att det är en härlig känsla att våren inte är här på riktigt utan att vi bara får smaka på den. Då tar vi till vara på den som bäst!

Jag stannade upp utomhus vid flera tillfällen idag och tog en solpaus, som här på bilden när jag satte mig på muren vid Vasaparken och kikade på alla vår-lyckliga-människor. Alla andra som stannade upp och tog en kaffe i solen, eller ett möte utomhus. Och som log. Alla människor log helt plötsligt idag!! Tänk om vi kunde njuta så här hela våren och sommaren!

Jag satt kvar på muren tills solen försvann bort bakom husen.

Och sen log jag mot alla främlingar hela vägen hem!

//Fröken Kajson

Miley Cyrus komplimang, inte illa


Miley Cyrus komplimang, inte illa


Lyssna på den här fina kommentaren jag fick av frugan Lisa då:
hörru fröken kajson, du är så lik miley cyrus! så här tjusig var hon på oscars-galan, du kommer vara minst lika tjusig den 4/8! :)Och sen skickar hon med denna snygga bild!! Jag ser inte likheten alls men jag tackar och tar emot den fina kommentaren. Det vore ju en dröm att vara så här snygga på den stora dagen!!

TACK LISA.

//Fröken Kajson
Kategori:

Skottår, skottdagen och tankar till lilla mormor


Skottår, skottdagen och tankar till lilla mormor

Idag är det skottdagen och min lilla mormor hade fyllt 23 år om hon levt idag. Jag minns när vi firade hennes 20års dag (eller 80årsdag om man ska förstå hur gammal hon blev :) och hon var så elegant. Mormor var alltid otroligt elegant och jag önskar att hon fanns i livet idag. Jag tänker ofta på henne men om möjligt ännu mer nu när vi ska gifta oss. Det gör så ont i mig att hon inte är med den dagen.

 

Om mormor hade levt hade hon varit med mig och tjejerna på slottet på bröllopsdagen. Hon hade suttit i en stol och småpratat och skrattat med oss och jag hade säkert fått låna något av hennes vackra smycken dagen till ära. Jag är rätt säker på att hon hade haft på sig en liten elegant dräkt och hon och mamma hade planerat alla blommor tillsammans till både kyrka och festlokal. Åh vad det hade varit underbart att ha mormor vid livet alla dagar och alla år men det känns lite extra just nu. Hon kommer vara med oss varje steg på den stora dagen och sprida glädje från ovan.


Istället får jag minnas fina lilla mormor idag på hennes högtidsdag, jag köpte en gigantisk vit ros och satte i en vas här hemma. Mormor gillade vita blommor. Den får stå här och vara vacker för henne när hon kikar ner.

Grattis på födelsedagen mormor.

 

//Fröken Kajson