Powered by Jasper Roberts - Blog

Tjejkväll med utgång!

 
JAG HINNER INTE MED. Allt går i ett och jag har knappt hunnit vara hemma idag men ändå kommer mina gäster snart. Jag har bjudit in till tjejkväll!! Grillning och vino på vår fina innergård och sen utgång på Trädgården! SUPERMYSIGT!!
 
Hann med en lunch men några fina flickor idag och sen sprang vi in i ytterligare några fina flickor och eftersom jag inte hunnit fota något annat än när vi stod och pratade på trottoaren idag får detta bli er bild när jag susar iväg ner på innergården och hälsar brudarna välkomna!
 
 
All in! SKÅL!
 
//Fröken Kajson

Fira framgångar

 

Igårkväll firade jag och Rickard Kajson Events framgångar med god skumpa och grillat här hemma. ÄNTLIGEN fick vi inviga vår gård för i år!! Skumpan  vi drack kan jag verkligen rekommendera för den var supergod... Ikväll blir det grilatt med tjejer!
 
 
Ryktet säger att Rickard har fått gå en riktigt tuff väg på förmiddagen i mardrömskläderna men det finns inga bildbevis än.. De jäklades dock bara med honom ett litet tag för sen fick han byta om till stiliga slottherekläder och det tror jag inte är riktigt lika hemskt för honom. De får nog en riktigt härlig dag tillsammans!
 
Nu ska jag iväg och hämta upp en viss fästmans morgongåva...
 
//Fröken Kajson

My man is kidnapped...

 
 
Ja så blev det inte alls som Rickard trodde denna helgen för imorse blev han kidnappad för sin svensexa och han blev nog liiite chockad för jag hade övertygat så otroligt om att jag inte visste något alls och att vi VERKLIGEN behövde den här helgen för oss själva. Usch det är hemskt vad man kan ljuga när man måste! Så helgen kan således inte ägnas åt återhämtning och kärlek utan idag bli det jobb hela dagen och ikväll har jag bjudit in till tjejfest på vår innergård. Det blir kalas!
 
Vi sov till strax fter nio imorse när det "helt plötsligt" ringde på klockan och ett brev flög in. Rickard öppnade och fick veta att han skulle infinna sig vid Odenplan lite senare så det var bara att slänga i honom frukost och pussa honom förväl! Sen hade jag lite fix att göra men nu är jag äntligen klar med det och kan släppa svensexan och önska honom en riktigt härlig dag medan jag fokuserar på mitt!
 
 
Först ut är frukost och kaffe framför datorn. Har lite jobbfix att göra!
 
//Fröken Kajson
Kategori: Vardagen med moi Taggar: Arbetsgivare, Bröllop, Entreprenör, Helg, Jobb, Svensexa;