Powered by Jasper Roberts - Blog

Som ett barn på nytt

Amen alltså de har liksom en slags vattenrutschkana som man åker på flytringa i och det är barnsligt roligt att göra detta och landa i poolens bar... Idag väntade faktiskt bara latande med en bok och bad hela dagen vilket var jätteskönt. (fast jag råkade visst hoppa på ett vattengympapass lite spontant och det brännde en hel del i låren kan jag säga). Maten är jättegod och drinkarna lika så, det enda som faktiskt inte är 100 är vädret som är molnigt lite för stor del av dagen och ger oss forsatt blåst. Men vi hittar platser i lite mer lä och gosar ner oss över en god bok iaf så vi har det lika bra ändå. En riktig slappedag!
 
Unga Fru Kajson
Kategori: Resor och sol Taggar: 2013, Jamaica, Resa, Semester, Sol;

Mot Jamaica!

Resan till Jamaica tog lite längre tid än väntat då vi hade oturen att det planet vi skulle flyga med hade gått sönder och vi fick ägna ett par timmar åt att sitta på flygplatsen och läsa en bok. Men det gick bra det med, inte lönt att stressa upp sig över något man inte kan göra något åt!

Till slut kom vi iaf iväg och flygningen tog bara lite mer än en timme från Miami till Jamaica och American Airlines har rymligt med plats och trevlig personal som bjuder på dricka ombord.

Väl framme mötte en trevlig taxichaufför upp oss och körde oss till Hiltons magiska hotell där vi fick ett fantastiskt rum på översta våningen mes utsikt över golfbanan och havet. Solen ville inte visa sig och det blåste orkanvindar (kanske inte riktigt men rejäla vindar var det iaf) men det stoppade inte oss från att bada och simma bort till poolbaren för några drinkar. De har alltså en bar i (ja, iiii!!!) poolen med världens godaste drinkar och eftersom vi kört all inclusive är det bara att gå loss! Dessutom bjuds det på både sparkling wine och färska kokosnötter med kokosvatten så jag trivs som fisken i vattnet! Här ska frossas i goda juicer och massor av frukt!

Unga Fru Kajson

Kategori: Resor och sol Taggar: Flyg, Jamaica, Karibien, Resa, Sol;

Miami Beachs sista dag

 
 
 

Sista dagen i Miami blev det känd frukost, löprunda, solande på stranden och dopp i poolen. Och alldeles för mycket shopping på det... Tur att vi reser till Jamaica idag för där blir det noll shopping och bara njutning!

Hejdå underbara Miama Beach, love you!
Unga Fru Kajson

 
 
 
Kategori: Resor och sol Taggar: Bada, Miami, Miami Beach, Resa, Sol, USA;