Powered by Jasper Roberts - Blog

Flyttat ut i skärgården

Mamma och pappa har hyrt en stuga i skärgården med stoooor trädgård en vecka och här har jag flyttat in nu och tänker stanna ända till lördag! Jag har massor med jobb att göra men att få göra det med denna utsikten känns betydligt lättare... Stor trädgård, många olika uteplatser, nära vattnet för morgon och kvällsdopp, pool och gungor så jag kan gunga högt, högt bland träden! Och en massa spännande kojor här och där... Det är bra för kreativiteten.
Familjemiddag med syrran och fästmannen!
Unga Fru Kajson - a Great Blogg

Uppstart team 2

Tadaaa, idag har jag kört igång team 2 och här är det härliga gänget som har jobbat bra idag.
Allt har gått superbra idag och jag är så glad för Jenny som är gruppchef för detta team som verkligen avlastar mig och har avlastat mig denna våren när det varit så tufft! En riktig liten guldklimp!
Unga Fru Kajson - a Great Blogg

Tidig arbetarsöndag

06:50, det är på tok för tidigt för en söndag!! Jag ska iväg och jobba för det är dags att starta team 2 och det är egentligen därför vi åkte ner till Falkenberg denna helgen (eller därför jag mutade Rickard att flänga ner hit denna helgen istället för att vara hemma). Igårkväll åt vi en lättare middag och lyssnade på en härlig trubadur innan vi gick tillbaka till vårt rum och lyssnadepå vågorna som rullade in och kröp ner i sängen liiite för sent...
Idag flyger vi hemåt vid fyra och jag hoppas att vi åker ut i skärgården redan ikväll!
 
Vi hörs från Stockholm!
Unga Fru Kajson - a Great Blogg