Powered by Jasper Roberts - Blog

Svenska jordgubbar!

Ikväll skulle jag egentligen varit på en liten 30årsfest hemma hos några vänner men all kraft i hela kroppen tog slut efter en fruktansvärd vecka så jag hörde av mig till dem och sa att det gick bara inte. Ikväll fick jag lyssna på kroppen och bara vila.
Så syrran tog med mig till en filt i solen en timme vid halv sex och därefter har jag bara legat under täcket i soffan och vilat med svenska jordgubbar från Järna som jag köpte på Cajsa Warg och så har jag sett finalen i Let´s Dance.
Hoppas ni har en skön fredagskväll och har haft en betydligt bättre vecka än jag haft mina vänner!
Unga Fru Kajson - a Great Blogg
Kategori: Vardagen med moi Taggar: Fredag, Great Blogg, Huvudvärk, Jobb, Jordgubbar, Let´s Dance, Sjuk, Trött;

Bröllopsförberedelser

Högt tempo denna fredag då jag kör bröllopsdagskoordination imorgon, phu! Imorgon gifter sig mitt underbara brudpar Therese och Christian i denna kyrkan, så härliga de  var i dag när jag träffade dem för sista avstämningen. Lyckliga, pirriga och alldeles lugna när vi sa hejdå för nu kände de sig så trygga med att jag hade all kontroll... Älskar såna här möten!
Och visst är kyrkan fantastisk maffig där den klättrar upp från byggnaderna på toppen av söder?
Unga Fru Kajson - a Great Blogg

DIY Dollars

Gick över till grannen (syrran och henns sambo)  igårkväll med lite DIY dollars som tack för att de alltid finns där för mig. De har burit mig denna tuffa vecka och hjälpt mig i bolaget och privat. Fan vad jag älskar dem!
Så de förtjänas att skämmas bort och blommor var ju inte lönt eftersom de åker iväg på en helt underbar New Yorkresa nästa vecka med ett gäng kompisar så istället fick det bli varsin liten flagga med ett bidrag till en härlig kväll i äpplet! Hoppas de äter massor av gott och dricker goda drinkar...
Eller varför inte champagne? Då lär de tänka på mig, de får göra vad de vill för pengarna bara de känner att de unnar sig något extra!
Unga Fru Kajson -a Great Blogg
Kategori: Vardagen med moi Taggar: Alex, DIY, Dollar, Familj, Grannar, Great DIY, New York, Resa, Syster, USA;