Powered by Jasper Roberts - Blog

Flygande amaryllis

Dagens fräckaste pyssel måste vara denna svävande amaryllis som vi gjorde i eftermiddags. Den hänger nu i fönstret och dinglar så fint, det ska bli såååå spännande att se hur den blir när den växer!

Amaryllislöken är inklädd i mossa med ett glimrande ståltråd och sen har vi bara korsat två band i botten och hängt upp den!

Vi har även bakat mer pepparkakor, gått en promenad, ätit lunchsoppa och gjort julgrupper! Nu får vi nog ta och mysa upp i soffan framför elden en stund innan vi tar ett bad!

Unga Fru Kajson - a Great blogg
Kategori: Vardagen med moi Taggar: advent, blommor, great DIY, great flowers, jul, skåne;

Adventshelgen är här

Han är häääär!!!! Inatt kom Rickard äntligen också hit efter veckans alla konferenser och jobb och nu väntar en riktigt mysig adventshelg!


Idag ska vi baka lite mer pepparkakor och gå en lång promenad där jag tänkte svänga förbi mormor och morfars gamla blomsterbutik! Och sen får det nog bli ett härligt bad där ute ikväll igen!

Hoppas ni jar en fin sista novemberdag. 

Ungs Fru Kajson - a Great blogg

Pepparkakor med farfar

Idag bakade jag några plåtar pepparkakor av pepparkaksdegen vi gjorde i tisdags och den var FANTASTISK att arbeta med. Farfar kom över i eftermiddags och provsmakade allt gott vi bakat de senaste dagarna och vi fick en riktigt härlig stund framför brasan!


Nu har vi precis varit ute och gått en halvtimme i spöregnet (tro det eller ej! Jag missade dagsljuset men promenaden blev av iaf) och ska ta ett bad där ute. 

Skönt med fredagslunk!

Unga Fru Kajson - a Great blogg