Powered by Jasper Roberts - Blog

Müslitime

Jag passade på att slänga ihop en egen müsli att sätta in i ugnen ikväll när jag ändå måste jobba, den tar nästan 2 timmar i ugnen men är sååå värd det! Å andra sidan tar den ingen tid att slänga ihop så det är bara att man är fast hemma under tiden som den är i ugnen som är det som tar tid. Och det passar ju perfekt när man ändå måste sitta och göra bokföring flera timmar.
 
 
Som belöning får jag se Orange is the new Black då och då under tiden som jag jobbar, jag blir inte fullt så effektiv men det känns roligare att lägga in kvitton sedan april (!) i bokföringen igen. En schysst deal av mig själv som arbetsgivare helt enkelt!
 
Hoppas ni har en mysig eftermiddag!
 
Unga Fru Kajson - a Great Blogg
Kategori: Vardagen med moi Taggar: Baka, Hemma hos oss, Hemmajobb, Hemmakontor;

Höstkontoret

Oj, gick upp och kickstartade dagen med en massa jobb så jag glömde helt bort att blogga! Idag jobbar jag från soffan i min mysigaste tröja och har tänt en massa ljus eftersom det är lite ruggigt väder utanför fönstret. Riktigt mysigt att ligga i soffan och korrläsa en artikel som ska publiceras med mig och ordna med allt material till mina brudpar.
 

Nej nu är det dags att ta mig ut och införskaffa lite lunch! Behöver frisk luft och en liten promenad tror jag innan jag fortsätter med all ekonomi som väntar.
 
Unga Fru Kajson - a Great Blogg

Brunch på Hasselbacken

Vilken underbar söndag, vi sov ut läääänge och sen stack jag iväg på brunch med ett gäng på Hasselbacken. Supermysigt! Efteråt bestämde vi oss för att promenera hem, en lång men skön promenad från Djurgården i den krispiga höstluften! Nu är jag faktiskt sugen på att dra fram varmare jackor, mössa och halsduk! Jag tycker det känns mysigt med hösten.

Unga Fru Kajson - a Great Blogg