Powered by Jasper Roberts - Blog

Middag hos vänner

Fina Emmy och Robin bjöd in på valborgsmiddag och vi myser hela kvällen här hemma med Millan och Alex och Maja. Älskar såna här spontankvällar!


Hoppas ni har en bra kväll!


Valborg

Det är valborgsmässoafton idag men det är så tyst och lugnt i staden så det märker man knappt... Det verkar inte som man går till någon eld och myser här, vi försökte få till det med Vasaparken ett år men det var ingen brasa där då.. Vet inte om det blir någon ikväll? Annars brukar vi ju grilla och ha det gött, en liten minifest på någon av innergårdarna men i år är det för kallt. Vädret vände helt plötsligt och ikväll ska det tydligen vara ännu sämre, kanske får gå på champagneonsdag på Pontus Pocket istället och dricka Bollinger? Vi får se...
 
Ska ni se någon brasa idag?
 
 
 

För ett år sedan....

Idag hade jag behövt ha det så som jag hade det för exakt ett år sedan... Jag och syrran flög nämligen till Mallis då för några dagars sol, bad och vila, det var så jäkla skönt! En sån paus skulle jag behöva nu med.
 
Att vara någonstans när säsongen preciiis dragit igång är fantastiskt... Lugnt och stilla, havsbrisen är fortfarande liiiite kall, arbetarna fixar upp parasoll och sopar undan det sista av vintern...
 
Hade jag inte haft Nyhetsmorgon inbokat på söndagmorgon hade jag nog hoppat på första bästa plan till värmen idag eller imorgon!