Powered by Jasper Roberts - Blog

Fredagsmys

Happy friday gott folk!

Hoppas ni har haft en fin dag och har några härliga planer för kvällen! Själv har jag varit på ett läkarbesök, handlat lite fredagstulpaner och jobbat undan inför ett kommande reportage. Mycket bröllop och fest i mitt huvud just nu!

Sen hann jag faktiskt gå en promenad och besöka gymmet för lite styrka. Skönt!! 

Nu blir det fredagsmys här hemma, har tänt en massa ljus och Rickard kommer snart. Då blir det grönkålschips och film!


Ni köper svenska tulpaner nu när det är säsong va? Lägg alltid nya snitt och ställ i lite kallt vatten, fyll på dagligen i början. De dricker fort men lösningen är aldrig att fylls upp med mycket vatten för då sticker stjälkarna iväg och blir sköra. Tips från coachen :).

Unga Fru Kajson - a Great blogg
Kategori: Vardagen med moi Taggar: blommor, fredag, great flowers, sats, träna;

Upp på hästryggen

Okej nu ska ni få se något från vår semester på Dominikanska Republiken, vi gjorde ju en utflykt till som jag inte visat upp! Vi gav oss ju ut med en jeepbuss en morgon uppåt i bergen för att besöka landets högsta vattenfall El Limon.
 
Men. För att ta oss upp den sista biten i djungeln krävdes ett litet äventyr, nämligen att få upp Rickard på en hästrygg för första gången. Han har aldrig ridit innan och jag måste säga att jag var riktigt imponerad av honom när han hoppade upp i sadeln och vi gav oss iväg upp i bergen och genom de hala backarna. Det var en otrolig upplevelse att rida genom djungeln och se och lukta på alla vilda kryddor och all frukt.
 
Väl framme vid det maffiga vattenfallet hoppade vi i badkläderna och simmade ut under vattenfallet - vilken jäkla naturkraft! Det var så otroligt vackert och det är svårt att fånga det mäktiga på bild. Men här är ett försök iaf:
 

Vilken dag, tror ni jag får upp Rickard på hästryggen igen någon gång framöver?
 
Unga Fru Kajson - a Great blogg
 

Gratis bröllopshjälp?

Jag berättade det för några dagar sedan men påminner er igen nu när jag kan bädda in klippet - är ni ett brudpar om ska gifta er i sommar eller om har funderat på att gifta er i sommar men inte riktigt kommit loss? Spana in Tv4 Nyhetsmorgon Söndag som kommer hjälpa er på allra bästa sätt
 
 
 
Spela in en kort film med er själva och berätta vad ni drömmer om för bröllop och vad ni önskar hjälp med av experter. Bra idé va? Max 1 minut och maila in till Nyhetsmorgon. Go for it!
 
Unga Fru Kajson - a Great Blogg
Kategori: Vardagen med moi Taggar: Bröllop, Bröllopskonsultation, Great Weddings, Nyhetsmorgon, Tips;