Powered by Jasper Roberts - Blog

Adventsfika med farfar

YES! Vi fick till styrketräningen idag och det blev den enda träningen denna veckan för mig utöver promenaderna - så blir det ibland! Och det är så klart heeelt okej!

Men det var såklart skönt att få lite träning i kroppen efter alla långpromenader som tar lite på ryggen, märker att jag får ont i svanken då! Och av alla mumsiga bullar och pepparkakor man ätit de senaste dagarna, mmmm. 

Vi bjöd hem farfar på adventsfika idag också och det var otroligt mysigt att få ses igen. Förra gången var han ju uppe i Stockholm och vi firade fars dag med att berätta att han ska få ett till barnbarnsbarn. Att vi liksom firade tre stycken pappor istället för två, det var stort för oss också!


Nu ska vi bada!

Långpromenad och frågestund


Ännu en fantastisk dag med sol här nere i Skåne och ännu en långpromenad i benen, jag är helt slut!! Märks verkligen att där är någon i magen som suger lite extra energi, mysigt! 

Vi gick till minneslunden och tände ljus och la blommor. Mormor, morfar och farmor skänks en extra varm tanke idag såklart... När vi var där kom funderingarna på hur man själv vill ha det den dagen man går bort, och hur folk i omgivningen vill ha det. Jag började genast fråga ut Rickard om hand tankar! Har ni tänkt på hur ni vill ha det? Eller frågat er partner/ era föräldrar osv? 


Kände mig frågvis nu när vi ändå kör frågestund här på bloggen - fråga på!

Frågestund?

Glad första advent kära vänner! Hoppad ni bara kurar ihop er i soffan med tänds ljus och lussebullar hela dagen!

Jag är så nyfiken på er alla nya läsare och ni kanske är nyfiken på mig? Vad sägs om frågestund? Skriv i kommentarsfältet eller mail under dagen så ska jag svara på allt jag kan!


Så länge ska jag baka ännu en julkaka som vi har som tradition här hemma! En kardemummaskorpa mormor alltid gjorde... Vi vet faktiskt inte varför den ska vara just på julen men så är traditionen och så får det bli. Så länge får ni kika på adventsgrupperna och dörrkransar från igår:Kategori: Vardagen med moi Taggar: advent, great flowers, julgrupper, plantera, skåne;