Powered by Jasper Roberts - Blog

Lady Gaga i Globen ikväll

Guess what? Jag är på väg till Globen med Martina för att se Lady Gaga ikväll, så himla roligt! Hon ringde i förmiddags och hade fått två biljetter så nu ska det dansas loss till vad jag gissar kommer bli en jäkla show...
 
Men först dricker vi bubbel och laddar hemma hos Martina och Mike, alltid lika mysigt!
 
 

Hejdå trillingnöt

 
 

Alltså kan vi prata lite om Aladdinasken som man alltid vill småmumsa på under julen? De uppdaterar den ju ibland och i år när asken fyller 75år verkar det bli något riktigt nytt och fräscht minsann - två nya smaker introduceras som känns väldigt 2014. Den ena är hallonlakrits (mums!) och den andra är fläderblom!

De som ryker är tyvärr trillingnöten som är en riktigt favorit och sen den där hemska körsbärslikören som bara vuxna äter. Den sistnämnda gör mig ingenting som ni förstår.

 

 
Vilken är er favorit i asken?

Kvällsmöte i sängen

Igårkväll var det min tur att hålla i de roliga kvällsmötet som jag nu har inbokat varje måndag framöver. Vi höll det i vår säng och jag hade dukat fram te och mys för kvällen blev lång! Längtar så tills ni får veta vad vi pysslar med...


Idag däremot väntar offertskrivningar, bokföring och boka resor inför rekryteringen som jag ska hålla i veckan. I jul kör vi kampanj igen!