Powered by Jasper Roberts - Blog

Sista jobbet

Nu åker jag iväg på sista jobbet för i år, en bröllopskonsultation med ett nytt brudpar och sen är jag sjukskriven hela maj och mammaledig resten av året. Det känns ju helt galet märkligt, däremot kommer jag nog lägga ner timmarna på mammaledigheten något för att kunna ta små uppdrag som dyker upp, vi får se! Just nu stänger jag ner för läkaren har sagt år mig strikt att VILA och den orden kom i form av heltidssjukskrivningförsäkringkassan.

Hej hopp från kontoret!

Efteråt ska vi bjudas på Valborgsmiddag hos våra vänner Mike och Martina - urmysigt och precis vad vi behöver!


Hoppas ni får en fin kväll!Valborgsbrasa på Raw

Orkade inte riktigt ta en bild idag på mitt trötta, slitna, utgråtna face så ni får se en gammal från Raws uteservering.

Årets valborgsbrasa fick bli den på restaurang Raws uteservering där jag och Rickard käkade sen lunch idag... Det var hans allra sista dag på gamla jobbet och det var sorglig för både honom och mig eftersom vi faktiskt kommer sakna det fantastiska bolaget han jobbat på de senaste åtta åren. De hade stor avtackningsfest för honom igår och han var märkbart rörd när han kom hem... Kollegorna och gemenskapen där har varit fantastisk, även för mig som faktiskt inte haft några egna kollegor de senaste 5 åren utan fått följa med dem på massor av kul AWs och andra aktiviteter. 

Men nu väntar nya, spännande utmaningar och redan på Måndag kliver han in på nya företaget där han ska driva verksamheten som VD. Jag är så otroligt stolt över honom och är säker på att han kommer klara det med bravur!


Nu ska vi faktiskt bädda ner oss och vila lite, ikväll väntar middag hos några vänner och sedan långhelg. Skönt! 


Läkaren ringde förresten och sa att hon inte fick tag i en ultraljudstid just nu utan skulle ringa på måndag igen men hon lovade sikta på tisdag för både ultraljud och samtal om kejsarsnitt om det inte flyttat på sig. Och barnmorskan ringde också men varken hon eller läkaren kunde svara på varför det blivit som det blivit igår - bara att acceptera och vänta trots otryggheten och säga åt Mr Mini att stanna inne! Nu pausar vi över långhelgen!Mr Minis nalle och vitsippor

Igårmorse fick Mr Mini sin allra första nalle från sin mormor och morfar... En mjuk, ljuvlig brunbjörn som påminner lite om min som jag fick av min mormor och morfar när jag föddes. Min nalle är fortfarande min trygghet så jag hoppas att denna nallen ska få bo med Mr Mini för alltid med!

Fick tag i några vitsippor vid BB Sophia igår som jag plockade med mig hem, årets första och enda och det passar väl bra till Valborgsmässoafton?!

Vi fick hem nallen redan nu för att kunna sova med den sista veckorna så den luktar oss när Mr Mini får den på som födelsedag av sin mormor och morfar, han kommer faktiskt från Båstad (Teddykompaniet) vilket jag tycker är extra mysigt då jag bodde där i några år...


Tack för all kärlek igår! Ny dag, nya tag. Ska undersöka vad det stod i remissen som gjorde att vi var kallade till det där läkarbesöket igår, men framförallt så är det VALBORG och många dagars vila framför oss!! Skönt! Ska fira våren och Valborg med att elda i brasan, lukta på vitsipporna och lyssna på Lunds studentsångares skiva. 

Hur firar ni?