Powered by Jasper Roberts - Blog

Kvällsrunda till polisen

Man kan tro att jag är ute på kvällspromenad till polisen för att rapportera om den nakna mannen som hängde utanför vårt fönster igårkväll men honom tog polisen själva hand om redan igårkväll. Så min kvällsrunda till polisen är faktiskt för något mycket roligare!


Jag ska hämta Charles första pass!!! Så himla coolt, om några veckor åker vi till Frankrike, som jag längtar!


Bröllopet för 2 år sedan

Idag firar Isabella och Odd 2 årig bröllopsdag och jag kikar som vanligt bakåt på mina bilder från mina brudpars dagar... Det var en intensiv dag och jag kom på en riktigt kul grej som hände som jag varken berättat för brudparet eller någon annan. Tror jag ska avslöja det i nästa poddinspelning av vardagsfesten minsann, haha. Ni kommer få er ett gott skratt!

Kan avslöja att det har med de där fantastiska blomsterarrangemangen i de stora krukorna att göra...


Blommorna deras stora dag var fantastiska! Vi hade bland annat liljor i kyrkan för att skapa en doftande gång, otroligt vackert!

Selfie i kyrkan innan tårarna kom.

Lite av blommorna till Isabellas brudbukett

Takblommorna in making

Här ser ni de omtalade takblommorna av nejlikor. De doftade också ljuvligt!

Grattis på bröllopsdagen fina vänner!


Sovmorgon och vilodag

Känns som förkylningen sakta rör på sig till det bättre, hoppas det är över o ett naffs! Tack för alla era tips om näsdroppar/ koksalt till Charles!! Ska genast iväg och köpa idag.

Gårdagens söta Charles i randiga linnebyxor från moster Millan!

Det märks att C också är krasslig för vi fick sova till 10 både igår och idag vilket jag behövde. (Men med matpauser på natten såklart och en liten jollerpaus vid 07) Idag skulle vi ätit lunch med en vän som är mammaledig men jag vill inte riskera smitta ner dem så vi bokade om till bästa vecka och dagen blev tom. Bara att vila, vila, vila och kanske ta en kortare promenad till affären för lite frisk luft.

Nu blir det kaffe och The Good wife!