Powered by Jasper Roberts - Blog

Allsång på Skansen

Ikväll ska jag gå på allsång på Skansen med pappa och Rickard och Charles stannar hemma. Det är första gången på 10 månader jag gör något utan Charles, helt galet! Det kommer kännas tomt och konstigt men det är bara några timmar så det ska nog gå bra. Tänk idag är han 4 veckor gammal, tiden går så foooort!!
 
 
Vi har börjat smyga oss på  kläderna i storlek 56, han växer ju för varje dag!
 
 
Rickard och Charles är pepp på att äntligen få lite tid för sig själva och jag tvingas att testa mig utanför hemmet och får dessutom se både Ledin och Måns Zellmerlöw - win-win! Att göra det med pappa är dessutom helt perfekt eftersom vi älskar Ledin båda två  och inte kommer få till det att gå på hans konsert i sommar tyvärr...Så detta blir precis lagom!
 
 

Ännu en lunchdejt!

Man kan tycka vi är helt galna som springer på lunchdejter hela tiden men på torsdag flyttar vi ut i skärgården och innan dess vill vi försöka få till att ha träffat så många som möjligt - sedan är vi hemifrån till och från i lite över en månad! Så idag ska jag och Charles äta lunch med min vän Lotta som jag lärde känna för många år sedan när jag jobbade på tre som säljkoordinator. Den kvinnan är full av kloka råd så jag är säker på att jag kommer hem fulltankad med energi, och ännu en god Raw-lunch i magen...
 
 
Något trött i ögat men fortfarande så jäkla fulltankad med kärlek och energi från denna lilla godingen, idag fyller han 4 veckor! Och jag fyller fyra veckor som mamma, helt galet!
 
Sen måste jag göra en stor packlista inför torsdagen, några tips på hur man semestrar med en liten fjärt som Charles? Vi ska först bo en stuga i skärgården ute vid Värmdö i 1,5 vecka och sedan hemom två dygn innan vi flyttar ut i en stuga på andra hållet i skärgården - Vaxholm i ytterligare en vecka.. Därefter landar vi hemma några dagar till innan vi kör neråt till Småland och Skåne. Vad ska man tänka på när man bilar med en liten förutom många pauser för hans lilla rygg såklart!
 
Förutom min egen packning till allt så behöver han ju
- Vagnen
- Babyskydd
- Kläder
- UV-tält
- Skötväska med blöjor, våtservetter, skötunderlägg osv
- Babynestet känns smart att ta med
- Alla filtar vi äger och har, haha
 
 
 
Andra tips och råd mottages tacksamt - ni är ju så kloka!
 
 
 
Kategori: Charles 0-3 mån, Vardagen med moi; Taggar: Charles, Charles 0, Lunch, Skärgården, Skåne, Småland, Sommar, bilsemester, charles, raw, semester med nyfödd;

How to kiss a frog

I helgen träffade vi ju Anna och lilla Axel igen och Axel hade köpt en sommarpresent till Charles... Ett par likadana shorts som han hade som vi tyckte var sååå fina från How to kiss a frog. Jag älskar dem, lite engelsk prins outfit över dem!!


De blir fin-fina i sommar!