Powered by Jasper Roberts - Blog

Kvällsjobb

Så här ser det ut hemma hos oss nu när vi båda sitter och jobbar undan:


Det är rätt mysigt att jobba ihop faktiskt, och efteråt ska vi belöna oss med pannkakor och bär till kvällsmat! Det är ju världens bästa motivation!Påskfjädrar och kaffe under blå himmel

Idag skiner solen igen och det är klarblå himmel, hurra! Det firar jag med att jobba på balkongen bland påskfjädrar och alla gula blommor. Lika mysigt varje gång!


Det är fullt ös i firman nu och jag inser att mitt mål är att ha jobbat helt klart om bara 1 månad (!!). Det gäller att strukturera upp hur jag ska hinna göra klart och och förbereda för min mammaledighet under de ca 80 arbetstimmarna jag har kvar på mig, hjälp! Sedan är jag alltså mammaledig resten av året, galen tanke!

Okej, nu gäller FOKUS!Spara blommor i kylen

När vi flög ner till Skåne i torsdagsmorgon hade jag 6 dagar gamla snittblommor som stod otroligt fint och det kändes sorgligt att de skulle torka bort under vår weekend... Därför satte jag in dem i kylskåpet och vips - så stod tiden still när vi var borta!


När jag kom hem snittade jag om dem och satte dem i fräsch vatten och nu fortsätter de stå sig här hemma, visst är de vackra?