Powered by Jasper Roberts - Blog

Soliga Valborg

Bus och lek i parken och lite jobb har stått på schemat efter pannkakorna denna valborg.
 
 
Nu däremot ska jag ut och springa, dags för 35 minuter!! Och sen får vi belöna oss med att äta Stikki Nikki glass på en filt i solen tror jag minsann.
 
 
 
 

Kungen 70 - klänningarna

 
Kaaaaaan vi inte titta på lite kläder från Kungens firande av 70års dag? Eller mest vill man ju titta på kungabarnen, här är de igårkväll och båda prinsessorna var ju smashing!! Kronprinsessa återigen i en specialdeisgnad HM outfit men prinsessan Madeleines klänning är ju otrolig också. Älskar hennes stil nu senaste året!
 
 
Idag dök även en tredje (och fjärde) prinsessa upp. Nämligen prinsessan Sofia och jag tycker väl att hennes stylist kunde bjussat henne på någon coool hatt för att lyfta looken. Även om hon födde barn för 11 dagar sedan så har hon ju folk omkring sig som kan plocka ihop hela looken åt henne... Jag gillar verkligen den vackra, plsserade puderrosa klänningen men saknar detaljerna, hon brukar väl vara lika fräck som prinsessan Madeleine i sina kläder? Saknar en ovanlig hatt, väska eller kappa här, men jag gillar klänningen!!! (Så här såg jag ut 11 dagar efter min förlossning när jag satt i livesändning på Aftonbladet, min stylist jobbade med stora lockar och paljettströdd ovandel i grönt).
 
 
 
 
Här ser man kronprinsessans vackra klänning och lilla fjärde prinsesan Estelle i kappan. Men dagens vinnare var väl ändå prinsessan Madeleine igen? Wow!
 
 
 Men alltså, kapporna kvinnorna har!!! Geee mig varenda en!!!


 
 

Fira in våren med pannkisar

Vi börjar denna Valborg med att kika på firandet av Kungen 70år och fira in våren med pannkakor.Glad Valborg!