Powered by Jasper Roberts - Blog

signed sealed delivered...

signed sealed delivered... Hurra, imorgon får jag äntligen berätta för er vad det är för dröm som gått i uppfyllelse och vad det är för avtal jag slutsignerade igår...

Vill ni gissa?


Wiiii

Bröllopet för 3 år sedan

Åhhhh idag är det 3 år sedan Isabella & Odd gifte sig, då var jag bröllopskoordinator och jobbade och det blev så otroligt bra. Jag valde att jobba mycket med några få stora detaljer istället för massor med småpynt eftersom det passade brudparet bättre och med hjälp av Swedish Grace porslinet och Orreforsglasen och ljusstakarna så blev dukningen superfin ihop med blomsterarrangemanget. Jag älskar ju att hänga blommor i taket och så även på deras bröllop, men där fick jag in att ha blommor på bordet också så det blev blommor både ovan varje bord och på själva bordet, otroligt effektfullt...
 
 Alla bilder av Dayfotografi
 
 
Mmmm, drömmer fortfarande om desserten de bjöd på... Maten Bockholmen bjöd på då var verkligen magisk och det var så kul att välja ut varje rätt tillsammans med brudparet och designa porslinet till varje rätt. Ett rikigt kul bröllop att få skapa - och ett kärleksfullt brudpar som idag blivit mina vänner.Inte illa ju!
 
Topp 3 från detta bröllopet:
 - Jag handgjorde strutar med guld längst kanterna med personlig text brudparet valt och dessa strutar proppades fulla med ahlgrens bilar som gästerna blev SÅ glada för att få när de kom till lokalen
 
- De bjöds ju på bubbel på båten de åkte så till brudskålen när alla anlände bjöds de på cocktaildrinkar istället för bubbel till brudskålen - så otroligt effektfullt och läckert. (Och gott!)
 
- Gästpresenterna till alla gäster bestod av personliga manchettknappar till killarna med deras initialer och tjejerna fick vackra strassörhängen från Isabellas kollektion. Uppskattat kan jag säga!
 
 
 
 
 
 
STORT GRATTIS PÅ BRÖLLOPSDAGEN ISABELLA & ODD!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Från Fashion till parken

Jag gick från Fashion till parken igår och sen sprang dagen iväg från mig eftersom jag skulle hem till helgens brudpar efter för sista avstämningen.

Visst är Charles tröja fin? Från HM online, älskar den!


Hur som, avstämningen gick bra och nu är allt i fas, det är alltid små sista-minuten detaljer som dyker upp (finns vas till brudbuketten på bordet? Hur vill ni göra med övriga brudsällskapets blommor, ska de vara på sin plats eller användas på bar, wc osv, ska gästbok placeras ute, har ni fixat vatten och något att äta till brudbilen eller inne osv osv osv.) men brudparet var riktigt bra i fas tyckte jag och allt såg sååå fint ut. Ser fram emot lördagen!

Idag däremot är det mindre glam om fashion och bröllop - idag är det gymmet och sen ett läkarbesök på Sophiahemmet på G. Tråkigt men måste göras, medicinerna har ju inte hjälpt så de får klura vidare på vad det är som gör ont konstant dygnet runt i min mage. Segt.