Powered by Jasper Roberts - Blog

Sista timmarna på 2016

Vi har en magisk nyårsafton här hemma, dansparty med Charles och champagne och måldiskussioner för 2017. Jag är så tacksam för Mike och Martina som åkt hit och firar med oss, ett mål för oss fyra (fem) 2017 är att de ska komma ner till oss 4 gånger, vi kommer ju komma upp en massa till Stockholm men att se till att vara med på traditonella julmiddagen är ett av våra vänskapsmål såklart!Nu kör vi!Nyårsrun

Jag och Rickard passade på att ha löpningsdejt när C sov (Mike och Martina passade hemma) och även om det var grått och blåsigt så var det en skön avslutning på året att få springa tillsammans!Sen väntade nyårslunch - grönsakssoppa som boost inför kvällens 5-rätters meny!Kvällens meny blir:


- Chips med smetana, löjrom och gräslök
- Toast kräftstjärtsskagen med twist
- Vitlöks- och persiljesmörsgratinerad hummer
- Ryggbiff med hasselbackspotatis och sås
- Chokladfondant med mango & myntasalsa
- Chokladtryfflar och whiskey

Bubbel rakt igenom middagen såklart, det blir en fantastisk nyårskväll!


Hoppas ni har en riktig supernyår, ta hand om er ikväll och GOTT NYTT ÅR!!!

Vi ses 2017!


Lyxigaste kärlekskvällen

Alltså vilken kväll Mike och Martina bjöd på igår!! De hade förberett frågor till varje rätt om våra 10 år och som vi skulle svara på om varandra och så lagade trerätters med en massa gott till. Vilken fin investering i oss som par! Vi skulle ha mjukiskläder och vara osminkade till detta festliga kalas för Mike friade till Martina i soffan där hemma i mjukiskläder så vi skulle korsa vår förlovningadag i Paris och vår historia med deras genom maträtter och frågor. Det var helt otroligt att få minnas tillbaka på det sättet. Tack finaste vänner!!


Idag däremot ska vi fira nyårsafton, inte illa det heller!!!