Powered by Jasper Roberts - Blog

Jag sprang 1 mil!!!

Jaaaaaaa, jag har tagit ett personligt rekord och framförallt tagit ett stort mål jg velat nå länge, länge, länge!!!

JAG HAR SPRUNGIT EN MIL!!!

Herregud vad glad och stolt jag är, det var skittufft och vi sprang i skogen mest vilket jag inte är van vid med backar, rötter och ojämnt underlag. Rickard var min dragkrok hela vägen runt, det var en känsla jag fick i helgen tack vare några runt omkring mig som hade gjort inspirerande löprundor. Vissa har lätt för det här med löpning och andra har det tuffare, jag är verkligen en av dem som har det tuffare och får kämpa mig framåt och därför är jag extra glad och stolt att min långsamma träning gett resultat - nu har jag snart sprungit varje vecka i ert helt år i sträck utan uppehåll. Det är också ett personligt mål, oftast 2 gånger i veckan.

Next up i höst - prova springa intervaller, backträning och därmed utmana mig att bara springa 35-40min per distansrunda men att kunna springa fortare. (Det finns inte tid i mitt liv att springa längre runder/mer tid än så per runda nu under småbarnsåren.)

Hur går det för er andra som kämpar på mes löpningen? Heja, heja!

Smultronställen i Malmö?

Jag är så otroligt tacksam att vi har sån enorm avlastning av våra föräldrar med Charles. De leker och busar, köper böcker och leksaker för att inte tala om alla kläder de köper. Men framförallt har de oändlig ork i att leka, mata, passa och busa.

Och Charles älskar att leka med dem, att ha en mormor, morfar, farmor och en farfar är verkligen en lyx, det ska jag berätta för honom om och om igen när han blir större.

Idag ska vi lämna Småland och imorgon börjar Rickard jobba för semestern är slut. Vilka härliga veckor vi haft med bröllop, stugor , golf och en massa bad i havet och nu sjön. Jag är så tacksam för årets semester med min lilla familj.


Och vet ni vad? På torsdag firar jag och Rickard bröllopsdag, 4 år har gått och vi ska fira i Malmö denna gången tänkte vi. På kvällen blir det skaldjursplatå på JohanP, det har blivit en liten tradition för oss men nu vill jag ha era bästa tips på vad vi mer kan hitta på innan i Malmö? Finns där någon härlig bar eller takbar vi borde besöka? Finns det något spa man kan hinna med? Är där en minigolfbana eller något annat kul som är härligt på en dejt?

Hit me, här ska firas nämligen!!

Hundmyset

Nu är det kvällsfest efter två dopp i sjön och en massa lekar och mys med hundarna.