Powered by Jasper Roberts - Blog

Napp eller inte

Jag har ju fått frågor många gånger om varför Charles har napp eller inte vid olika tillfällen och därför tyckte jag det var så sknt att läsa detta i "Föräldrars frågor om barn 0-5 år" - boken: 
 
 
Se där, en allmän uppfattning om nappen är att den bara får vara till tröst eller sömn, redan när Charles var 7-8 månadder började folk fråga varför vi hade napp i parken eller hemma och eftersom han stoppade in aaalllt i munnen så var det de säkraste sättet att se till att han inte kvävdes tänkte vi. Hur som helst, Charles har inte vansinnigt mycket napp längre, jag har försökt begränsa det en del men ovanstående var så himla skönt att läsa ändå så jag tänkte att det kanske är någon mer som ville se det. Hur som, syrran hittade tre urfina nappar på Ica förra veckan. (Är det bara hos oss de försvinner 3 om dagen typ??)
 
 
Starke man är ju urcool!
 
Nu ska vi äta kvällsmat, ha en fin kväll!!

Gulligaste grannarna

Titta så fint det är varje kväll (eller nej, eftermiddag - det blir ju mörkt 16:30!!) när vi kommer hem - grannarna bjuder på finaste halloweendekorationen och tänd pumpa varje dag!! Älskar det!

Visst blir man glad??? Vi hade sent parkhäng idag med syrran, sandlådan är fortfarande bäst enligt Charles!

Nu ska vi bygga torn med klossar innan det blir kladdemoj till kvällsmat (ni som sett förra klippet har ju koll på vad det är, haha.)

Kärlek!

Vlogg från MOS & Tvillingpodden

Tusen tack för all er pepp förra veckan på första klippet, denna veckan filmade jag en regnig tisdag som blev till en utflyktsdag till MOS - häng med rakt upp och ner vettja!
 
 
 
Vad vill ni se nästa vecka?