Powered by Jasper Roberts - Blog

Mindfullnes när man nattar

Jag har mindfulness-övningar jag ska göra varje dag nu under smärtprogrammet och jag passar ofta på att göra dem när jag ska natta, då behöver man nämligen ändå vara här och nu och träna på att man inte kan påverka hur lång tid det tar...Att ligga och andas i fyrkant eller räkna sina andetag eller kroppscanna samtidigt som jag blundar och söver är en mysig stund... ibland tar det 10-15 minuter, ibland 1 timme men att inte bli stressad, frustrerad eller irriterad på situationen utan försöka bara hänga med och tänka "jahapp, idag blev det så här, idag behövde C det här" hjälper verkligen och det är lättare att hitta myset i stunden.Byråshopping och fina barnkläder

Hurra- klickat hem denna superhajpade byrån till sovrummet (adlink), kikar på målare (fick tips av världens bästa bloggläsare att man måste kolla upp så att det är rätt färg och teknik så inte trappan sväller upp och börjar knarra och hålla på - tack!!)  och jag spanar fler möbler (adlink) bland nyheterna som bloggas som galet för tillfället, där är så mycket fina skåp!!
 
Jag satt och kollade på flyttvloggarna imorse och insåg hur långt vi kom ganska fort med huset men att det stått still under sommaren, inget konstigt med det och jag trivs superbra här hemma som det är nu men inför hösten kliar det ändå lite i fingrarna, vårt sovrum vill jag få till med målningen, nya byrån, kanske ny TV (jag vet, jag vet - man ska inte ha TV i sovrummet men nu har vi det...) och så vil jag göra lite förstoringar och sätta upp på väggen mittemot sängen...
 
Och när jag köpte byrån så såg jag dessa till Charles:
 
 
Alltså, såg dessa leggingsen (adlink) som är på bilden, 149kr, ekologisk och växastorlekar- kan det bli bättre??  och alla dessa fina kläderna (adlink) till Charles att ha på förskolan, vill köpa ALLT!! Hur fint var inte detta settet (adlink) då? Höstshopping here I come!
 
 
 
 
Nu sa jag käka lunch och ha ett spännande telefonsamtal om ett nytt projekt - så himla skönt att ha en admindag och hinna ikapp med mail och telefon!
 
 
 
 
 
 

Fixa finare frukost

Oftas på vardagarna så hinner jag göra en lite lyxigare och godare frukost än annars när vi bara äter mackor och kaffe i farten när man får tid över och eftersom jag ÄLSKAR frukost och det är mitt bästa mål mat på dagen så känns det såå värt att pila mer med den än lunch eller middag, haha. Knäppt kanske men jag är verkligen frukostmänniska!
 
 
Och det märks att jag saka börja varva ner och bli lugnare i själen för igåreftermiddag slängde jag ihop en granola och rengjorde och smörjde in mina väskor - saker jag tänk på i ett halvår men inte haft orken att göra... Kaaanske jag lyckas koppla i lampan i sovrummet den närmsta månaden också med denna energinivån, hurra! Det vore ju super nu när mörkret så sakta kommer, haha..
 
Jag fick förresten denna boken skickad till mig igår, den ser ju ut precis som något att kickstarta hösten med!
 
 
"Det här är en bok för dig som vill få mer energi, vara mer i din power, bli modigare eller komma vidare i livet. Det här är boken som brings out the FAB in you. Ditt bästa jag. Fylld av pepp, tips och stories från tjejer som drömt och gjort."
 
 
KLART man vill bli mer FAB!! Återkommer med recension när jag läst den.
 
Men nu - kaffe!