Powered by Jasper Roberts - Blog

Ny krönika - och så levde de lyckliga...

Just det ja, ni är några som redan uppmärksammat att min nya krönika kommit ut!
 
 
 
I mitt yrke som bröllopskoordinator så lever jag för den där pampiga dagen där ett brinnande kärlekspar säger ja till varandra och ja till att leva resten av livet tillsammans. Eller? Tar vi lättare på det där med giftermål idag?

Kan det vara så att av de drygt 47 000 paren som faktiskt gifte sig förra året så är där en hel drös med par som tänker ”eller iaf så länge vi har kul ihop” istället för ”tills döden skiljer oss åt”?...

 

Vad tänker ni om att så många som hälften skiljer sig idag? Ger vi upp för lätt? Har samhällets instagram-lyckliga skimmer gjort att vi vill ha mer och mer och strävar ett perfekt liv som inte finns? Kastar vi vardagsekorrehjulet bara för att vi är helt säkra på att gräset är grönare på andra sidan? Till och med varannan-vecka-föräldrarskapet målas upp som den "perfekt kombon" i olika bloggar och poddar. Du är "fri från ansvar" halva tiden och har fått din tid tillbaka - den där tiden vi alla jagar..

 

Vad tänker ni?

 

Läs hela krönikan här.

 

 

Tips från semestern

I stolt samarbee med Ellos
 
Innan vi åkte så passade jag på att shoppa nya, vita sneakers och i år blev det addidas klassiker för att matcha upp Charles som ju fick ett par när han var näbb i somras. Hur gulliga är inte vi då? Matchymatch fast ändå olika...
 
Sneakers stan smih här (adlink) och superCs små skor här (adlink.)
 
 Och när jag ändå är inne på Ellos tips så kommer här två supertips till som jag vet att ni med barn kommer älska. Först ut är denna otrolig fina trumman som både Charles och Donna har hemma, den perfekta presenten till små trummande barn för ljudet är dovt och mjukt hur hårt de än tar i, haha. Charles har ju alltid älskat att trumma på allt möjlighet och denna ger lite olika ljud ifrån sig.
 
Trumman är dessutom ekologisk, hur bra? Spana in den här. (adlink)
 
Sist men inte minst, dessa har jag sett på en massa andra kids och undrat var de hittat dem. Långärmade, mjuka pikéer med krage men så visade det sig att de var från just Ellos och fanns i 3-pack. Hur smart? Perfekta "finplagget" när man ändå ska ha på sig något skönt, t ex på förskolan.
 
Tenniströjor kallades de visst, haha. Finns här. (adlink)
 
 
 
 
 
 
 
 
I stolt samarbee med Ellos
 
Kategori: Vardagen med moi Taggar: Skor, barnlek, ellos, samarbeten, sneakers;

Vykort från stranden

Tusen tack för alla hjärtan till pappa igår, vilken fest vi fick till!! Idag är det stranddag som gäller och inte vilken stranddag som helst utan en helgdag och paradiset Tulum. 


Det är lite extra mysigt för syrran och hennes man firade sin honeymoon där och vi besökte det en dag förra året med. Älskar det stället!

Det blir en bra kontrast till vårt strandhäng även om vår strand också är superbra. Mycket bättre än den vi var på i fjol.

Det är så häftigt hur Charles utvecklas varje dag nu, orden bara rasar in nu. Senaste är fisk, sova, palm (där satt den) och det gulligaste av allt - DONNAAAAA som han skriker varje gång han ser henne. De leker så roligt ihop nu och Charles matar henne med små, små brödbitar. Man smälter varje gång!


Nu taggar vi för Tulum.