Powered by Jasper Roberts - Blog

Ny krönikör på blogg.se!

Jag är så himla spänd och glad över att äntligen få berätta för er att jag är ny krönikör på blogg.se och att jag ska skriva en krönika i månaden till startsidan. Att utveckla skrivandet är något jag längtat länge efter men inte hittat rätt format för så att få börja med att skriva en krönika varje månad, 12 olika i år för min portal känns som en riktigt kul utmaning - och redan idag är min allra första uppe.
 
Den heter "Sluta fråg folk när de ska "skaffa" barn!
 
 
 
 
Ni kan läsa resten av krönikan här, be kind för det är min första krönika någonsin...
 
 
 
 
 
Gillar ni krönikan? Klicka gärna på hjärtat, dela den på facebook eller klicka på rekommendera <3
 
 

Baka med 1,5 åring efter förskolan

Jag fick höra av pedagogerna idag att Charles är en väldigt kärleksfull liten person och att kramar och närhet mellan varven är väldigt viktigt för honom. Vilken fin kommentar att få höra om sin son, att han är underbar och kramar om både pedagoger och vännerna på förskolan. Gullunge. Idag visade han även upp slängkyssar som vi försökt träna med honom sedan han varit liten men han inte gjort så värst ofta. 


Efter promenaden hemåt så har vi mest badat, lekt och bakat en äppelkaka med havregryn. SuperC älskar havregryn precis som jag så denna äppelkakan på mammas och pappas hemmagjorda äppelmos med äpplen från deras trädgård och en smuldeg på smör, fiberhavregryn, liiite socker och liiite vetemjöl kändes som en bra tisdagskaka att baka. Nu ska vi snart äntligen få smaka efter allt kladdande i baket, haha.
Play Doh var ju också succé som eftermiddaggöra hörreni!! Tack för tipset, vi har lekt med det varje dag sedan vi köpte det...


Andra tips på efter-förskola-aktivitet för barn under 2 år var
- leka att man diskar
- trolldeg
- laga mat tillsammans
- läsa böcker
- rita och måla
- åka och handla
- facetajma med en mormor eller farmor


Vad gör ni på eftermiddagarna efter hämtning?

Det innersta rummet på NK

 
Jag glömde ju visa er bilder från när vi körde bröllopsfokus på NK Bröllopsservice - tänk att jag har varit med och byggt en helt ny avdelning på NK ändå, coolt.
 
 
Rosenrummet där NK Bröllopsservice sitter hade lite extra bröllopsfluff under senaste mötena, tjusigt va? Nu längar jag tills jag hinner bygga mitt kontor här hemma, eller snarare inreda det för där är just nu kaos men bröllopsklänningen hänger iaf på plats.
 
I eftermiddag väntar kapitel 2 av min bröllopsbok på att skrivas klart, peppen!