Powered by Jasper Roberts - Blog

Från radiostudion till hemmakväll

 
 
Tjoff så var radiosändningen över och jag har hunnit både hämta C, få hem Rickard och jobba undan en massa själv... Det är klurigt det där när de vill veta saker om kändisar men jag tyckte jag svarade trevligt men höll alla hemligheter för mig själv, eller hur? Det är superviktigt i mitt jobb och jag får SÅ ofta samtal och mail inför kändisbröllop där media vill luska men det är oerhört viktigt för mig att mina brudpar kan lita på mig när de väljer mig som bröllopskoordinator. Just nu trillar flera spännande nya brudpar in i mailkorgen vilket känns som ett gott tecken från alla fina referenser jag får från tidigare brudpar.
 
Hur som, ikväll ska både jag och Rickard stänga ner datorn och bara vila, umgås och tända ljus. Vi behöver det, han ska natta Charles strax och jag ska stänga ner datorn - och sedan väntar fasiken en total famljehelg med bara oss tre - ÄNTLIGEN.
 
Plockade blommor i mammas och pappas trädgård innan och satte i KLONG, så enkelt att göra fint med den vasen....
 
 
Hoppas ni får en fin fredagskväll ni också! Sista junikvällen ju, herregud! Imorgon är det juli!
 
 
 

Hos mamma och pappa får man lunch och vila

Det blev att jag och lilla superC körde hem till mamma och pappa för lite lek och bus och lunch och nu sover han här medan jag kör in till Malmö och gästar radion, det fick mys och jag fick lite jobb mitt i allt. Perfekt, och så slapp jag tänka på lunch - en så enkel sak när man har kaos i huvudet...
 
 
Charles ville uuuuuuuttttt trots att det regnade så jag klädde på honom och traskade ut hos mamma och pappa, supermysigt att vara under taket i uterummet när det smattrar och regnar ju, nu längtar jag efter att vi också kommer på hur vi ska få till ett tak utomhus... Mest det vi saknar i trädgården just nu faktiskt...
 
 
Men nu kör jag till Malmö, hörs i P4 Extra 14:20!
 
 
Ser ni bilderna på familjen i bakgrunden? Charles älskar att peka och berätta vem alla är där..
 
 
 

Feberligan

Fredag. Det spöregnar utanför dörren och jag somnade strax efter 20 igårkväll med Charles och sov till tidigt imorse när Rickard skulle upp och iväg till Stockholm igen, sista svängen inför semestern och vi pussas och highfivear över att vi snart är igenom senaste månadens totala arbetskaos för oss båda. Teamet kämpar.
 
Jag har ont i halsen, i telefonen ligger ett par ångestladdade sms och Charles feber har kommit tillbaka efter att vi slapp den hela eftermiddagen, kvällen och natten igår.. Vad hände?? Idag skulle ju vara Charles sista dag på förskolan, det skulle vara sol och vi skulle fira med glass från glasskiosken som vi skulle ta med ner på stranden. Vi skulle bada och var bortbjudna för att fira sommarlov med Charles kompisar från förskolan och deras föräldrar ikväll. Rosé, barn som springer runt och skrattar och leker och semesterfeeling. Inget av det där blev det.
 
Det får vara okej ändå, Charles leker med bilar och jag dricker kaffe och försöker klura ut hur vi ska lösa att jag ska vara med i radio vid 14:30, han kanske får följa med... Aftonbladet TV ringde igår och frågade om jag kunde vara med imorse men jag var tvungen att tacka nej, precis sånt som är nackdelen med att ha flyttat ifrån Stockholm, det visste jag ju men ändå gör det lite ont i magen varje gång jag missar saker där uppe... Såklart.
 
 
 
 
Det blev inte sommarlovsfeeling eller semesterfeeling idag, men det får vara okej. Vi skjuter på det och gör det på måndag... Eller tisdag, vädret är ju ändå inte med oss!
 
Jag är med i P4 Extra vid 14:20, slå på radion då så hörs vi, nu ska jag proppa mig full med alvedon och ringa mamma!