Powered by Jasper Roberts - Blog

Happy friday

Hemma i den vackraste av alla blomsterkransar och helt salig över dagens fotografering - nu är vi snart i hamn med boken mina vänner! Eller iaf alla bilder och allt manus - min deadline för det sista är på söndagskväll så det blir lite helgjobb men det är bara roligt!
 
 
 
Nu ska jag inhandla lite gott till kvällens grillning med killarna i trädgården och sen har vi en lugn och mysig kväll framför oss. Jag ser lösgodis och en film i soffan framför mig när lilla älsklingen somnat. Precis vad jag behöver!
 
 
All kärlek till er alla fina - hoppas ni får en underbar fredagskväll!
 
 

Hello från Linnéaträdgården

Ahhhh detta kommer bli SÅ bra, dagens fotografering på Linnéaträdgården i Helsingborg är magisk, jag filmar lite under dagen så kommer det en vlogg längre fram också!

 
 
 

Johanna på Pretty Flowers i Lund har skapat magiska buketter och det doftar ljuvligt här kan jag avslöja...

 
 
 

I eftermiddag ska jag skriva klart kapitel 7, shit det är snart en riktigt bok som är klar, helt overkligt!! 

 
 

Våriga naglar

I superstolt samarbete med Ellos!
 
Moooorning från frukostbordet och glad fredag! Jag har precis måla klart naglarna och dricker kaffe medan jag hör hur Rickard väcker Charles där uppe genom bus så han skrattar. Bästa musiken för mina öron!
 
Det våriga, vackra nagellacket från Essie och jag vet att jag kommer få frågor om karaffen bakom som jag själv kärat ner mig i totalt, den finns här. (adlinks)
 
Det är förresten 25% rabatt på hela beställningen på Ellos just nu, det gäller fram till 4 april så in och shoppa loss!! (Vissa undantag finns som vanligt) - Klicka in här och ta del av rabatten, jag ska köpa dessa vårsneakers tänkte jag.(alla länkar är adlinks)
 
 
 
Idag väntar fotodag igen, sista fotograferingen till boken, tjohooo!! Vi hörs från Helsingborg lite senare!
 
 
 
I stolt samarbete med Ellos