Powered by Jasper Roberts - Blog

En klassiker är alltid en klassiker

And it´s a wrap!! Jag och Lisa har gått loss totalt i projektet idag och det ska bli så himla roligt att se hur det landar, vi får se när jag kan visa er mer men ja - det handlar ju om blommor som ni förstått... Jag vet att mångag i bröllopsbranschen är "trötta" på brudslöja, barnmatsburkar och vimplar eller pompoms men jag ser att otrolgit många brudpar fortarande vill har det och jag FÖRSTÅR dem för det är kostnadseffektiva, enkla och görbara saker om man ska sy ihop mycket själv så jag säga bara KÖR PÅ - våga gå er egen väg och den väg ni tänkt gå och lyssna inte så mycket på vad proffsen säger för vi i bröllopsbranschen kan ju såklart vara "trötta" på trendblommor eller förra årets trendiga dekorer men om NI vill ha det så är det SJÄLVKLART att ni ska ha det. Brudslöjan t ex är och kommer alltid vara en klassisk bröllopsblomma som är prisvärd, superenkel att arbeta med och som håller utan vatten hur länge som heslt - den perfekta bröllopsblomman som många drömmer om och jag älskar fortfarande den. Ett fång av brudslöja - lika vackert varje gång!
 
 
 
Annars kan jag inte  visa så mycket mer, än en liiiiten sneakpeak till sen släpper vi hemliga projekt och går vidare, haha. Inte så kul för er att läsa om när man inte får hela bilden kanske?
 
 
Nu däremot sitter jag och jobbar med boken igen, små, små detaljer är kvar att fixa med och sedan ska lanseringen planeras parallelt, den släpps i augusti är tanken och jag längtar tills förbokningen öppnar så vi kan börja marknadsföra den lite mer! Jag håller på att sy ihop event där ni kan komma och få bröllopsinspiration också, vad tror ni om det? Stockholm, Göteborg och Malmö - det vore superkul att få till i september och oktober - kommer ni?
 
 
Nu ska jag skriva texter och sen hämtar jag superC vid fyra, vi är själva ikväll och inatt och jag tror minsann vi ska busa till det med eftermiddagsglass och strandhäng.
 
Kärlek!

Fotodag med blommor i fokus

Glad onsdag och glad sista dag i maj - vad fort denna månaden gick som alltid! Imorgon är det juni och för två år sedan allt började sätta igång inför förlossningen med Charles, herregud så spännande allt var. Slemproppen, förvärkar, undersökningar och förberedelser... 
 
Idag däremot så är det fotodag för mig och Lisa igen, vi håller på med lite gemensamma projekt och det är så himla kul att testa sina vingar i nya idéer och utmaningar tillsammans med någon annan. Har saknat en parhäst så jag hoppas allt går vägen så vi får projekta ihop någon gång i månaden - gärna med blommor varje gång, haha. Så här ser det ut i mitt kök just nu
 
 
Ett tag vad jag sugen på att slå upp en popup shop med dagens snittblommor på vår veranda  här i sommar, tänk vad härligt att ställa ut så här och så får man komma och köpa per snitt eller så binder jag en bukett på plats och när det är slut så är det slut. Undra hur många sommargäster som kör förbi här ute på stora vägen, en liten skylt och sedan hade det kanske funkat - då hade man alltid behövt vara hemma dock... hrmmm
 
 
Nu ska jag förbereda det sista innan Lisa kommer, och dricka kaffe. Massor av kaffe!
 
 

Spontanpicknick och hektisk mötesdag

Hej, hej från kvällsskrivbordet - jag fick precis allt det sista från formgivaren till boken att gå igenom så det blev kvällsjobb för min del men när det gäller boken är det faktiskt bara roligt, det är snabba puckar nu på slutet och det kräver snabb återkoppling så nu kikar jag ignom alla bilder och kommer med förslag där jag önskar byta och ha någon annan - jag har insett att jag aldrig kommer bli 100% nöjd med exakt alla bildvalen i boken eftersom det är så otroligt många som ska tycka till och nu börjar jag äntligen landa i den känslan. Det blir en fantastiskt fin bok och framförallt en BRA bok som man kan använda i sin planering och det är det viktigaste!!! Tur att precis alla bilder som alla mina fantastiska fotografer har tagit är så fina så det inte gör något om jag blir nekad en viss bild jag önskar, för där finns liksom inga dåliga utan bara att jag kanske hade en annan favorit.
 
Hur som, dagen har gått i ett mötesmaraton från morgon till kväll, avstämnign med ett slott, ett telefonmöteme med en toastmaster, ett floristmöte, ett möte med en projektledare som har ett eget eventbolag i Malmö som också bor här på Näse och tog iniativ till fikamöte vilket var OTROLIGT trevligt, henne måste jag haffa igen och hon har en son i samma ålder som superC - perfekt! Och sedan efter hämtningen så spontanpicknickade vi med Nea och deras nya hund - jag älskar att vi bor så nära nu så vi kan smsa på förmiddagen - "ses idag?", det har inte gått på 15 år...
 
Jordgubbsfika är den bästa!
 
 
Sedan har ska ju jag och Lisa ha fotoprojekt imorgon så jag hann hämta upp blommorna till den beställningen och rensa dem och få ner i vatten - sånt tar sin lila tid och jag har all respekt till varför blommor och buketter kostar så mycket som de gör, de kostar faktiskt rätt mycket i inköpspirs även fast mna köper hos grossist och bara att rensa dem och snitta om dem tar låång tid - att sedan underhålla dem och göra arrangemang tar ju också tid.
 
 
Ni får se lite mer imorgon... Nu måste jag ta mig an ett kapitel i boken!
 
Ha en fantastisk kväll hörreni och tusen tack för alla fina kommentarer på vloggen!!