Powered by Jasper Roberts - Blog

Plocka majskolvar bland majsfälten

Vilken fantastisk utflyktsdag vi haft med lilla familjen! Vi har plockat majs och pumpor, besökt brandstationen och sett brandbil och ambulans på nära håll och åkt rutchkana och storhandlat - allt innan Charles somnade (och jag med) för dagsnappen. Vi sprang dessutom in i Charles förslolekompis Iris och hans mamma så vi tog sällskap när vi plockade majs. Urmysigt att se de små kompisarna kramas och hålla handen.Ni får se mer i veckans vlogg på tisdag rör jag spelade in idag...Sen hann både jag och Rickard träna innan jag lagande mat och han klippte gräsmattan... vi grillade och jag gjorde spagettipumpa i ugnen, vi köpte pumpan idag!


Men nu bara slappar vi med en massa levande ljus framför Daniel Tiger hela familjen, urmysigt! Fasiken vad man behöver såna här "go with the flow" helger...


Ha en fin lördag!

Nea:

Vilken mysig dag å vilken hot mama 🔥

Sofia:

Go with the flow? Hinner jag med en bråkdel av det ni gjort är jag nöjd.

Svar: Å vi tyckte vi hade en såå lugn och skön dag, haha. Gjorde en massa mer saker också men liksom utsn stress eller måsten utan bara för att tillfälle gavs. Skönt för oss med ett sånt go with the flow :)
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: