Powered by Jasper Roberts - Blog

I´m back -kakan är i ugnen

Stöd min insamling på Rosa Bandet
Hej hopp,
Nu är kladdkakan i ugnen :) Jag letade naturligtvis efter BajsFs recept från förr!! Nu har jag bakat i min fina hjärtskål och med mina fina hjärtdl mått!
Stöd min insamling på Rosa Bandet

Fint va?!

Jag skrev under ett mail idag med Rosa Johanna. För jag e fan det. Jag är ROSA!

Stöd min insamling på Rosa Bandet

Idag har NOLL kronor kommit in till min Rosa Bandet kampanj. ILLA. Dock har det kommit in lite på den jag driver på jobbet så det är ju superkul iaf!! Hur som, jag får nog börja mailbomba er tills ni skänker en gåva! Söta J skänkte hela 200kr fastän hon är student -det var faktiskt jag grymt imponerad av!!

Nu luktar det chokladkaka här och R är hemma.

Over and out
//J

phu! Tränat..

Hej!
Nu har jag kommit hem från jobb och träning. Snurr hit och hopp dit och snurr igen. PHU!! Jag är glad att jag kommit igång igen iaf!

Idag har jag jobbat och jobbat och jobbat och det mesta har faktiskt varit kul idag. Tjohoo!

På lunchen sprang jag förbi alla de där tröjorna jag vill ha vill ha vill HA på H&M!! Måste köpa några i helgen -ja det är inget att diskutera jag bara måste!!

R är på jobbet, han kom och tränade men nu är han tillbaka och fakturerar lite.. Han kommer nog hem snart. Jag ville överraska med att ha bakat en kladdkaka (Känner att jag kan hejda mig mycket bättre idag än igår, haha) men jag hittar inte receptet.. Eller vänta jo nu kom jag nog på var det kan vara. Återkommer!

//J

morron!

Stöd min insamling på Rosa Bandet Stöd min insamling på Rosa Bandet Stöd min insamling på Rosa Bandet
Jag äter frukost med fötterna på bordet och kollar på Tv4 när de pratar om krisen i USA men hur bra vi kommer klara oss i Sverige. Jag lyssnar bara långt bort, mina tanker är någon annan stanns...

Idag skiner solen här trots att det ska bli grått av moln resten av dagen. Undra om regnet kommer hälsa på? Isf blir jag blöt om fötterna för idag ska jag ha mina små bruna mockastövlar...Jag vågar inte ha Acne stövlar när jag ska till gymmet för tänk om något snor dem.. Det vågar jag inte...

Idag ska jag ha min rosa, stickade kofta (som är tooookvaaarm!!!!) som jag köpte i fjol till förmån för Rosa Bandet. Den är söt och varm. Ja nu sa jag varm två gånger men jag ville poängtera hur vaaaarm jag blir i den.

Nu springer klockan iväg för mig. Måste stressa iväg.


Ciao
J