Powered by Jasper Roberts - Blog

Bästa PTn

Mia och syrran är mina bästa PTs och idag hade Mia satt ihop ett intensivt pass medan kidsen fick busa runt oss. Mia har två barn och jag älskar hur hon och hennes man involverar dem i träning i vardagen på ett kul sätt. 

Charles ville mest vakta syrran, nu är det inte långt bort innan jag blir moster, herregud vad jag längtar!!!! Syrran har varit imponerande stark ska vägen och tränar fortfarande 3 dagar i veckan så här 4,5 vecka innan BF. Stencoolt, hon har haft en helt annan graviditet än mig, en sån där lättsam utan större smärtor och jag är så glad för det. Då har hon orkat träna mig fortsatt, haha.

,Charles tyckte träningen i parken var kul men att åka vagnen dit och hem var heeeemskt. Så jag fick lite extra träning när jag inte stod ut längre utan bar honom istället, 10-11 kg att bära på gör ju sitt, körde förresten squats och lite andra övningar med honom på magen. Det kommer nog kännas imorgon...

Nu ska jag och Charles duscha och äta gröt, Rickard kommer hem vid halv åtta så de hinner mysa lite innan nattningen och det är fortfarande ljust ute - HUR UNDERBART ÄR INTE DET?! Snacka om vårtecken när det ser ut så här 18:45


Ha en fin kväll mina vänner!


Letar vårtecken

Idag undrar vi var solen försvann så jag och Charles spanade efter andea vårtecken när vi var ute på promenad innan. Vi såg att det var mindre grus på trottoarerna och att stadscyklarna är tillbaka!!

Jag älskar att cykla, tror det får bli ett cykelkort i år så kan jag cykla till och från NK när jag jobba, underbart ju!

Sen såg vi knoppar som börjar poppat upp här och där, nu längtar vi efte det där företa illgröna... 


Och så hade öppna förskolan i Vasaparken satt ut alla uteleksakerna, skitkul! I eftermiddag ska vi dit och busa och så ska jag träna ett utegympass med Mia och Millan. Jag vet ingen som pressar mig så hårt som dem, träningsvärk är en faktor efteråt kan jag säga.

Men först ska Charles vila eftermiddagsnap och jag jobba undan lite grejor. Imorgon är det april och vi lansera NKs bröllopsservice i Rosenrummet, så det är lite att förbereda med idag. Gud vad roligt projekt detta är att jobba med!


Löpning & spa

Gud vilken härlig eftermiddag och kväll vi fick igår, det var längesedan vi gjorde något bara vi tre med mamma, syrran och jag. Vi hade köpt med smoothie och popcorn till mellis och tog en taxi ut till Sturebadet som ligger ute vid vattnet i Nacka och medan syrran fick gravidmassage så sprang jag och mamma vår runda och efteråt körde jag lite styrka i gymmet. Jag har ju varit förkyld och krasslig och tappat tempot lite i träningen känner jag så nu hoppas jag på att varva upp igen.
 
 
 
Hur som helst, vi hade nästan hela spaet för oss själva så vi badade, bubblade, bastade och avslutade med deras hamam ritual där man känner sig renare än någonsin efter. Otroligt avslappnande och skönt och efteråt stannade vi faktiskt på en räkmacka och hamnade mitt i ett musicquiz i lobbyn vilket var kul. 
 
 
Och titta här vad som kommit med bud när jag kom hem från gulliga Viaplay
 


 
En fantastisk bukett med mina favoritblommor och tips om Viaplay där de tipsade om serien Transparent, har ni sett den? Jag har hört mycket om den men har inte hittat tiden att se den än. Man borde inför ett avsnitt per dag i relax-time som regel för jag är så kass på att sätta mig ner och bara vila i soffan framför TVn. Det fixas alltid med något jobb, något i hemmet eller något annat och eftersom C vaknar flera gånger på kväll och måste sövas om i vår säng så blir kvällarna upphackade så någon serie är svårt att sträckkolla, kanske ska ta ett avsnitt om dagen när han sover? Hrmm..