Powered by Jasper Roberts - Blog

Bakningsonsdag

Japp, idag har jag haft bakutmaning igen och det blev en smarrig chokladpaviova! Den är döpt efter Anna Paviova som var Prima Ballerina och föddes i Ryssland på 1800-talet.

Nu ska jag packar för skärgården för imorgon flyttar jag ut för helgen!

//FrökenKajson

Här äter jag lunch idag!! Mälarpaviljongen...

img_2857 (MMS)

Här äter jag lunch idag!! Mälarpaviljongen. Varför är jag inte här oftare?! Älskar detta stället med olika små oaser och vattnet som kluckar under fötterna. Idag unnar jag mig egenlunch med min viktiga bok. Var ett tag sedan! Och sen solar jag lite också!!! //FrökenKajson från mobilen

Sista dagen i Juni...


Hej hopp och god morgon!

Idag ska det inte bli lika ljuvligt väder som det varit de senaste dagarna men det är ändå varmt och skönt att cykla mot jobbet! Jag hade velat kvällsbada men det ska tydligen till och med regna ikväll så det verkar inte vara någon bra idé!

Idag har jag hoppat i min långklänning och magiskt kortat ner den till en kort klänning! Superenkelt, allt du gör är att ta ett gumminband och knyta det runt din mage  och sedan fälla upp tyget under. Klart! Helt nya klänning! Kan vara bra som tips nu när maxiklänningar är superheta i sommar och det blir lätt att du tröttnar på dem!

Nu MÅSTE jag införskaffa en kopp kaffe här!

//FrökenKajson